Kasten

Kasten zijn er in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Ook zijn kasten zelfs volledig op maat gemaakt te verkrijgen. Laat je inspireren en informeren door onze kastenspecialist over de mogelijkheden. Zo kies je de juiste kast voor jouw slaapkamer, woonkamer of studeerkamer.

Kasten in ons assortiment

Zoals duidelijk is geworden zijn kasten in verschillende maten, materialen en kleuren te verkrijgen. Bij Boer Staphorst hebben we de volgende mogelijkheden op het gebied van kasten;

Verkrijgbare merken

Daarnaast hebben we ook verschillende merken op het gebied van kasten. Bekende merken uit de branche die wij verkopen zijn onder andere: Rauch, Nolte, MW-kasten, Allure, Aktiekast, Raffito, Staud, Express, Forte, en Tvilum.

 

Advies op maat

De keuze voor een juiste kast is niet altijd eenvoudig. Elke kamer heeft zijn eigen maten en soms zijn er zelfs schuine kanten of hoeken die weggewerkt moeten worden. Een maatwerkkast kan dan uitkomst bieden. Onze kastenspecialist helpt je jouw situatie in beeld te brengen en daarvoor een passende oplossing te vinden.

Zweefdeur kasten Media Staud

Inmeten en montage

Wil je verzekerd zijn van een perfect eindresultaat? Bij Boer Staphorst is montage van jouw gekochte kast mogelijk. Bij maatwerk kasten adviseren wij je om gebruik te maken van onze speciale inmeet- en montageservice. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en heb je een kast die perfect in je ruimte past.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden