Inloopkast

Een inloopkast is een wens van vele vrouwen. De oplossing voor veel opbergruimte, doordat alle ruimte wordt benut. De indeling van een inloopkast geeft overzicht, waardoor u alles wat u zoekt snel kan vinden.

Inloopkast op maat

Velen denken dat een inloopkast alleen mogelijk is met een grote vierkante ruimte maar dat is onterecht. Een inloopkast wordt op maat gemaakt en aangepast naar de beschikbare ruimte en persoonlijke wensen. Vrijwel elke ruimte is om te toveren tot een inloopkast. De indeling van een inloopkast is naar eigen wens te bepalen. Zelfs de kastdiepte is per muur aan te passen of zit er een schuine muur in de ruimte dan wordt dit meegenomen in het ontwerp. Alle ruimte wordt optimaal benut.

Bekijk ook onze mogelijkheden voor maatwerk >

inloopkast Boer Staphorst

Stel uw ideale inloopkast samen

Niet alleen de indeling is naar eigen wens maar ook het materiaal. Er zijn diverse soorten materialen en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kan de inloopkast nog compleet gemaakt worden met accessoires zoals een schoenenrek of een kledinglift. Voor een extra sfeervolle uitstraling kiest u voor subtiele en gelijkmatige verlichting door middel van spotjes of LED-licht bevestigd aan de panelen. Tot slot is de inloopkast indien gewenst af te sluiten met een paar prachtige bijpassende schuifdeuren.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze kastspecialist, voor het samenstellen van uw ideale inloopkast.

Plan uw afspraak >

inloopkast op maat Staphorst

Inmeten en montage

Bij Boer Staphorst is inmeten en monteren van een inloopkast mogelijk. Wij hebben hiervoor een speciale inmeet- en montageservice.

Lees meer over onze eigen montageservice >

Verkrijgbare merken bij Boer Staphorst:

Allure MW logo_NL  raffito_logo

 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden