Kantoorkast

Een opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werkomgeving. Een kantoorkast is de ideale oplossing om overzicht te behouden op uw werkplek. Het is een passende opbergruimte waar alle administratie in kan worden opgeborgen.

Voor ieder een passende kantoorkast

Bij Boer Staphorst vindt u een ruim assortiment aan kantoorkasten voor het creëren van een rustige en overzichtelijke werkomgeving. Een kantoorkast is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren, materialen en afmetingen. Onze kastspecialisten helpen u graag aan een passend model door het juiste advies te geven.

Plan uw afspraak >

Merken verkrijgbaar bij Boer Staphorst

Kantoorkasten zijn verkrijgbaar van het merk Forte, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Type Malakka
Bij de meesten was vroeger de slaapkamer, het grootste toevluchtsoord. De verbeeldingskracht tussen de planken steeg en de grootste geheimen lagen verborgen in de lades van de kast. De meubelen van de serie Malakka brengen dit gevoel weer terug. Dit komt dan door de aantrekkelijkheid van de vorm, de warme kleuren en niet geheel onbelangrijk het gebruiksgemak. De ergonomisch ontworpen handgrepen geven het meubilair een moderne uitstraling.

Malakka Forte Malakka Forte

Type Yoop
De Yoop is speciaal ontworpen voor een functionele en aangename tienerkamer. Maar de zorg voor de uitvoering van de kast zorgt ervoor dat zowel een student als een volwassene veel plezier van de kast zal hebben. Praktische handvatten in zilver gecombineerd met hout en elementen in antraciet. Deze serie creëert daardoor de perfecte ruimte voor leren en ontspanning. Ook heeft het de optie om verlichting toe te voegen.

Yoop Forte Yoop Forte

Type Calpe
De Calpe beschikt over een eenvoudige en geometrische vormen met een verdikt frame en lineaire metalen handvatten. Deze combinatie zorgt ervoor dat er een moderne uitstraling wordt gecreëerd. Hij heeft een prachtige structuur door de nerf van het hout. Zeker wanneer u van een moderne inrichting houdt, dan is de Calpe zeker iets voor u!

Calpe Forte Calpe Forte

Eigen montageservice
Boer Staphorst heeft een eigen montageservice. Door onze monteurs kunt u gemakkelijk uw kantoorkast laten monteren en hoeft u het zelf niet te doen.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden