Kasten op maat

Het is fijn om de kast te kunnen kiezen die je wenst, uitgevoerd in de juiste maten en ook nog eens op de goede plek. Dus wat is er nu prettiger dan een kast op maat te hebben? Hierbij kun je elke kast kiezen die je wenst, met kasten op maat zit je altijd goed! Jij bent degene die alles bepaald, alles is mogelijk!

Waarom kiezen voor kasten op maat?

Iedereen heeft wel een hoek in een ruimte die je het liefste zou willen gebruiken voor een kast om de ruimte op te vullen. Of het nu in de slaap-, woon- of zolderkamer is, overal kun je een kast op maat gebruiken. Zo past de kast perfect in elke hoek en onder elk soort plafond zelfs als deze schuin is. Wat ook nog een voordeel is aan kasten op maat is dat je deze precies kunt inrichten zoals jij het wilt. Van hangroedes tot schoenenplanken en van verlichting tot extra lades.

Maatwerkkasten

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb jij een schuine wand en wil je daar graag een kast plaatsen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten? Het is mogelijk! Er wordt voor gezorgd dat de kast zo wordt gemaakt dat deze precies onder een schuin dak past of bijvoorbeeld onder een trap. Het is belangrijk om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten. Elke situatie is verschillend, hoeveel ruimte is nodig en wat voor een deuren wil je? Bedenk van tevoren goed wat je wilt, zodat onze specialisten jou van het beste advies kunnen voorzien. Het kiezen voor schuifdeuren is ideaal, deze nemen namelijk weinig ruimte in beslag. Het is ook mogelijk om er een spiegel op te zetten, dit scheelt ook weer ruimte.

Maatwerkkasten Maatwerkkasten

Bij ons is het ook mogelijk om een tv kast volledig naar jouw wensen te realiseren. Wil je graag extra lades in de kast en wil je de kabels weggewerkt hebben? Het is allemaal mogelijk! Wat over het algemeen een doorn in het oog is thuis is de wasmachine. Maar je kunt hier ook een kast omheen bouwen, compleet op maat. Zo kun je altijd jouw wasmachine, droger, strijkplank of al jouw andere schoonmaakspullen verstoppen achter de deuren. Als dat niet praktisch is?!

Maatwerkkasten

Hoe ziet het proces eruit bij aankoop?

Wanneer je een situatie in huis hebt, waarin een kast op maat genoodzaakt is, dan doe je er goed om je van tevoren te bereiden. Voordat je in onze winkel komt, dan heb je de maten opgemeten. Je denkt hierbij aan de hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Onze specialisten bespreken jullie wensen en maken vervolgens een tekening en offerte. Hierna heb je tijd om nog even na te denken voordat je de keuze maakt. Heb je uiteindelijk de knoop doorgehakt, dan wordt er een meetafspraak ingepland omdat het hier maatwerk betreft. Nadat de kast is binnengekomen, dan wordt er contact opgenomen voor een montageafspraak.

Kledingkasten

Hulp van de specialist

Kies je voor een kast op maat, dan heb je logischerwijs te maken met maatwerk. Onze eigen montageservice zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Je hebt zelf geen omkijken meer naar de montage van de kast. Wel zo makkelijk bij het plaatsen van een kast onder een schuine wand of in een hoek.

Meer over onze montageservice >

Maak een afspraak met onze specialist

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden