Kledingkast

Een kledingkast is een belangrijk element in de slaapkamer waar u graag jaren mee wilt doen. Een kledingkast moet compact zijn, maar dient tevens te beschikken over voldoende opbergruimte. Boer Staphorst heeft een ruim assortiment aan kledingkasten in verschillende materialen, typen en kleuren van hoogwaardige kwaliteit.

Van 2 maart t/m 28 maart ontvangt u 15% korting op garderobekasten. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Uw persoonlijke wensen

Een kledingkast uitzoeken is geen gemakkelijke keuze. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, typen, kleuren, materialen en extra accessoires. Onze kastspecialisten helpen u graag bij het uitzoeken van een kledingkast die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Plan uw afspraak >

Maatwerkkasten

Stel uw eigen kledingkast samen

De mooiste, handigste en meest functionele kledingkast maakt u natuurlijk helemaal zelf! De nieuwe Kast Your Joyce van Rauch biedt de mogelijkheid om uw droomkast helemaal zelf te ontwerpen.

Ontdek de Kast Your Joyce >

Verkrijgbare merken bij Boer Staphorst

Boer Staphorst heeft een ruim assortiment aan typen, kleuren en materialen kledingkasten van de merken Staud, Nolte, Express en Rauch.

Bekijk de praktische kast Media van Staud >

Zweefdeur kast Media Boer Staphorst 8

Eigen montageservice

Boer Staphorst heeft een eigen montageservice. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de montage van uw kledingkast. En dat met maar één aanspreekpunt.

Meer over onze eigen montageservice >

Afspraak- contactformulier kasten op maat

Heeft u een vraag over onze kledingkasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden