Kast Your Joyce

De mooiste, handigste en meest functionele kledingkast maakt u natuurlijk helemaal zelf! De nieuwe Kast Your Joyce van Rauch biedt de mogelijkheid om uw droomkast helemaal zelf te ontwerpen. U heeft de keuze uit allerlei opties voor uw eigen unieke kledingkast.

De ideale Kast Your Joyce

De perfecte kast krijgt u alleen wanneer u deze helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen en indelen. Dat kan met de Kast Your Joyce van Rauch! Met de keuze uit verschillende maten, fronten, handvatten, kleuren en inrichtingen stelt u uw ideale kledingkast helemaal zelf samen in de gewenste stijl!

Samen uw droomkast ontwerpen

U kunt zelf aan de slag gaan met het ontwerpen en uittekenen van uw droomkast aan de hand van het onderstaande stappenplan. Komt u er niet uit dan helpen onze specialisten u graag verder. Samen doorlopen we het stappenplan en stellen uw ideale kast Your Joyce samen.

Plan uw afspraak >

Stappenplan kast Your Joyce

Ontwerp zelf uw droomkast, helemaal naar eigen voorkeur, in vier stappen:

Stap 1. 
De eerste stap naar uw ideale kast is het kiezen van de kastromp. Met een breedteraster van 50 centimeter per kast, past deze bijna overal! De romp past zich aan naar uw beschikbare ruimte: gaat u voor een romp met zwaaideuren dan heeft u een Your Joyce vanaf 50 centimeter. Wilt u liever zwevende deuren dan is een Your Joyce verkrijgbaar vanaf 150 centimeter. De beide typen deuren gaan tot een maximale breedte van 400 centimeter.

Stap 2. 
Is de breedte van uw kast gekozen dan begint het leukste gedeelte: het kiezen van de fronten en deuren. Met de kast Your Joyce heeft u de keuze uit allerlei kleuren en daarbij de keuze uit eenkleurig, effectkleuren, imitatie houtkleur, massief hout, hoogglans, glas, paneellook of zelfs spiegels! Elke deur kan apart worden vormgeven. Laat de kast mooi aansluiten op de rest van uw kamer of maak van uw ideale kast en echte eyecatcher!

Stap 3.
Zet de puntjes op de ‘i’ met moderne handgrepen. Voor zowel draaideuren als zwevende deuren kunt u kiezen uit een selectie grepen in zeer uiteenlopende moderne designs. Zo past het altijd bij uw woonstijl.

Stap 4.
Bent u tevreden met de buitenkant van uw kast dan is het tijd om de gewenste indeling te bepalen. Your Joyce heeft een selectie aan voorkeurscombinaties samengesteld om uw keuze gemakkelijker te maken. Daarnaast kunt u naar eigen wens functionele en handige binnenkast accessoires toevoegen. Denk hierbij aan dassenrekken, planken, lades en lampen. Ontdek het allemaal in onze winkel!

En klaar is uw ideale droomkast! Kom langs in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden van kast Your Joyce. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden