Raffito

Met de unieke schuifdeuren en kastinterieurs van Raffito stelt u gemakkelijk uw eigen maatwerkkast samen naar eigen stijl, smaak en interieur. Een maatwerkkast in de slaapkamer, woonkamer, op zolder of in de hal? Wij helpen u graag aan een passende oplossing voor uw behoefte aan opbergruimte.

raffito_logo

Stel uw ideale kast samen

Een maatwerkkast is geen alledaagse aankoop. Om uw keuze gemakkelijker te maken biedt Raffito een ruime keuze aan schuifdeuren en verrassende kastinterieurs. Combineer hout- en unidecoren, of kiest juist voor glas om een luxe uitstraling te creëren. Onze kastspecialisten helpen u graag uw wensen in kaart te brengen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Plan uw afspraak >

Kast op maat Staphorst

Hoogwaardige kwaliteit

De schuifdeurkasten van Raffito zijn van hoogwaardig aluminium en worden duurzaam geproduceerd, waarbij de meeste zelfs voorzien zijn van het PEFC-certificaat. Laat u inspireren door de onderstaande mogelijkheden en creëer uw persoonlijke maatwerkkast dat past bij uw interieur.

Met de Raffito kastendesigner kunt u uw maatwerkkast samenstellen naar eigen wens. Kies uw stijl, de gewenste opstelling en maak uw eigen ontwerp! Zo kunt u goed voorbereid een bezoekje brengen aan onze winkel.

Stel uw eigen maatwerkkast samen >

Raffito brochure

Bekijk de Raffito brochure vol inspiratie en ideeën >

brochure raffito

Raffito inspiratiefilm

De onderstaande inspiratiefilm van Raffito geeft een impressie van de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden