Schuifdeur Barn

Geef uw woning een landelijke uitstraling met een schuifdeur Barn van Raffito. Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal met een rustieke twist. Combineer de stoere Barn schuifdeuren met stoere industriële grepen en een interieur voor een complete kast op maat.

Klassiek en rustiek

Stijldeuren zijn schuifdeuren zonder omlijsting en mét patroon in de deur: met een klassieke, landelijke of moderne uitstraling. De landelijk stijldeur Barn van Raffito is een mooie toevoeging voor elke woning. De natuurlijk en robuuste uitstraling van de deur, met stijlvolle frezing, komt duidelijk naar voren en geeft een rustieke twist aan uw woonstijl.

Meer over het merk Raffito >

Alle voordelen van schuifdeuren Barn

  • Eindeloze mogelijkheden
  • Passend tot op de millimeter
  • Topkwaliteit
  • Voor elke ruimte de perfecte kast

Voor elke stijl

Naast de landelijke schuifdeur Barn hebben we bij Boer Staphorst ook klassieke en moderne stijldeuren van Raffito. Iedere stijl met een eigen karakter. Combineer de stijldeuren met deurgrepen, een bovenlijst en bijpassende accessoires en ontwerp eenvoudig een schuifdeurkast of schuifwand die past bij uw smaak, stijl en interieur.

Een oplossing op maat

De schuifdeuren van Raffito worden net als de interieur voor u op maak gemaakt. Deze kunnen toegepast worden van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zo kunt u helemaal zelf uw maatwerkkast samenstellen naar eigen stijl, maat en interieur.

Stel uw eigen kast op maat samen met de Barn schuifdeuren >

Persoonlijk advies

Komt u er niet uit dan helpen onze specialisten u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Samen bespreken we graag de mogelijkheden en helpen u aan een passende oplossing voor uw behoefte aan opbergruimte. Met onze eigen montageservice heeft u verder geen omkijken naar de montage van uw maatwerkkast. En dat met maar één aanspreekpunt: dát is de service van Boer!

Meer weten over de schuifdeur Barn of alvast vrijblijvend een afspraak maken? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden