Bureaustoelen

Omdat je vaak veel tijd doorbrengt op je werk- en studieplek is een goede bureaustoel geen overbodige luxe. Ga voor een mooie bureaustoel met een opvallend printje of een kruk waarop je lekker kunt bewegen. Want in de juiste werkhouding houd je het een stuk langer vol. Bij Boer Staphorst vind je een ruim aanbod op het gebied van bureaustoelen om een fijne werkplek te creëren.

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een bureaustoel moet je eerst goed nadenken waarvoor je deze gaat gebruiken en hoeveel uren je er dagelijks gebruik van maakt. De bureaustoel van een vertegenwoordiger, die veel onderweg is en weinig op een bureaustoel zit, dient aan minder eisen te voldoen dan de bureaustoel van een medewerker die 8 uur per dag doorbrengt op een bureaustoel. Dan dien je te kiezen voor een bureaustoel die zitcomfort biedt en geheel naar eigen wens is in te stellen. Want zitcomfort verschilt per persoon.

Ontdek ook ons aanbod in bureaus >

Een bureaustoel of bureaukruk?

We denken al snel veel te moeilijk bij het uitzoeken van een bureaustoel. Maar een flexibele werkplek creëer je eenvoudig met een verstelbare bureaustoel. Je kunt zo zelf bepalen of je rechtop wilt zitten of juist niet. En je kunt daarmee gemakkelijk iedere keer je houding aanpassen. Maar je kunt ook iets anders kiezen dan een bureaustoel. Gebruik bijvoorbeeld een bureaukruk waardoor de uitstraling moderner wordt. Een bureaukruk zorgt namelijk voor een actieve zitpositie en verbetert je houding.

Woood bureau

Modellen in allerlei soorten en maten

Ga voor een stijlvolle en fluwelen bureaustoel, de Grace desk chair. De mooie bosgroene kleur is een extra toevoeging aan jouw interieur. En zit daarnaast ook nog eens super comfortabel door de ronding in de rugleuning en super wendbaar door de wieltjes eronder. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een iets simpelere uitvoering van jouw bureaustoel, de Brad desk chair in de kleur antraciet.

Grace desk chair - Actona
Brad desk chair - Actona
Of ga voor de Plump serie, een moderne bureaustoel. Het leuke kuipstoeltje is bekleed met comfortabel kunstleder, heeft een lekkere zit en is in hoogte verstelbaar. Daarnaast heeft de stoel een frame gemaakt van chroom met slanke poten op handige wieltjes.

Plump bureaustoelen

De bureaustoelen van Topstar hebben een klassieke uitstraling maar door de ergonomische eigenschappen is de stoel fijn om je hele werkdag op te zitten. De contourgevormde rugleuningen zorgen voor een actieve zithouding met een goede rechte rug.

Topstar Art Comfort  Topstar Head Point RS

Anders dan een gewone bureaustoel

Zoals hiervoor al duidelijk werd, kun je ook voor iets anders kiezen dan een bureaustoel. Kies voor een bureaukruk of zitbal die zorgt voor een actieve zitpositie en een verbetering van je houding. De zitballen van VLUV zijn gezond en stijlvol. Door het ergonomische ontwerp blijf je rechtop en comfortabel zitten terwijl je jouw e-mails wegwerkt achter je bureau. Je kunt de VLUV gebruiken voor balansoefeningen of als extra zitelement in je woonkamer. Verplaats makkelijk de VLUV door gebruik te maken van het handvat. Zo kun je het ene moment de zitbal gebruiken als vervanger voor jouw bureaustoel en op het andere moment gebruiken als extra zitplaats.

Lees meer over VLUV >

VLUV zitbal

Onze specialisten staan voor je klaar om te helpen bij de keuze van een goede bureaustoel. Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste houding aanneemt achter je bureau.

Bekijk onze openingstijden >