Bijzettafels

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, kleine bijzettafeltjes in de zithoek. De grote salontafels worden vervangen door een paar hippe bijzettafeltjes. Ze geven in een handomdraai een super leuk twist aan de woonkamer! Meer dan genoeg keus, geschikt voor ieder interieur!

Elk bijzettafeltje moet passen in de uitstraling van jouw inrichting. Heb jij een industrieel interieur? Ga dan voor een stoere bijzettafel met stalen poten. Zijn de meubels vooral hoekig en vierkant? Dan kan de ronde vorm van een bijzettafel voor mooie afwisseling zorgen! Daarnaast kun je ook altijd in plaats van contrast eenheid creëren, door het bijzettafeltje af te stemmen op de rest van de meubels!

Bijzettafeltje-Stalwart-Dutchbone-Boer-Staphors-industrieel-tafeltje-setvan2-stoer-bijzetter-decoratief-randje-683x1024 Dutchbone

Functioneel

Er valt ontzettend veel te variëren met een aantal kleine bijzettafeltjes. Je verplaatst ze gemakkelijk van de en zitplek naar de ander. Zo heb je alles bij de hand en kun je altijd je kop koffie kwijt. Veel flexibeler dan een grote salontafel! En ze komen overal te pas! Maak van ieder hoekje in huis een knus plek, door een leuke bijzettafel toe te voegen! Gebruik een tafeltje als nachtkastje, hiermee maak je eenvoudig een mooi statement in jouw slaapkamer.

Verschillende maten

Door te kiezen voor tafeltjes die verschillen in hoogte en verschillende grootte kun je een tof speels effect creëren. Vierkant, rond of een combinatie van beide dat maakt niet uit. Wanneer je de tafeltjes een beetje over elkaar heen zet, lijkt het alsof je een grotere tafel hebt!

Eye-catchers

Naast dat bijzettafels functioneel zijn, zijn ze ook nog eens leuk als blikvanger in huis. Combineer je bijzettafeltjes met een trendy vloerkleed, zo ontstaat er eenheid met de rest van de meubels. Style ze af met een aantal leuke accessoires of gebruik de bijzettafeltjes om een vaas met bloemen of mooie plant een geschikt plekje te geven in je zithoek.

Zuiver-Bijzettafel-Gunnik-704x1024 Zuiver Bijzettafel Gunnik

Onze merken

Met bijzettafeltjes kun je in no-time een hele nieuwe setting maken. Perfect als je je graag bezighoudt met het interieur. En het allerleukste? De keuze is reuze! In onze showroom hebben we bijzettafeltjes van de volgende kwaliteitsmerken:


Kom gauw langs en ontdek de uitgebreide collectie! Bekijk hier onze openingstijden.