Eettafels

Een eettafel is een onmisbaar element in huis: even een spelletje spelen, helpen met het huiswerk of even bijpraten na de maaltijd. Aan een eettafel deel je leuke momenten met familie en vrienden. Een mooie eettafel van goede kwaliteit, maken die momenten nóg leuker.

Passend bij uw situatie

Of je nu een grote aparte eetkamer hebt of een woonkamer waarin je met het gezin samen eet: geen enkel huis of ruimte is gelijk. Daarom hebben we bij Boer Staphorst een ruim assortiment eettafels in verschillende kleuren en stijlen. Van vierkant tot ronde modellen, met een klassiek tot eigentijds modern design. Er is altijd een passend model voor jouw woonsituatie.


Woood Eettafel Disc

Neem een kijkje in onze showroom >

Hoogwaardige kwaliteit

De eettafels bij Boer Staphorst zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stevig, kras- slijt- en stootvast. Ga voor een robuuste tafel met een zachte uitstraling. Zowel de eettafel Storm van Zuiver als de eettafel Identity van BePureHome hebben prachtige afgeronde hoeken en tafeluiteindes, welke je niet vaak ziet en de tafels echt uniek maken. De royale zwarte eettafels geven een warme sfeer in huis en is er ruim genoeg voor het hele gezin. Vrienden en familie sluiten met gemak aan bij deze toffe tafels!

Zuiver
Zuiver Eettafel Storm

Combineer uw eettafel met onze eetkamerstoelen >

Keuze uit verschillende maten

De samenstelling van gezinnen verschillen, ook daarover heeft Boer nagedacht. We beschikken over een ruim assortiment tafels in verschillende soorten maten, voor in ieder interieur een geschikte tafel! Ga voor een stoere vurentafel in het wit, perfect voor in een Scandinavisch interieur. Of een tafel met slanke stalen poten, om net dat industriële tintje aan je interieur te geven!

Tip: Krijg je vaak meerdere gasten te eten? Kies dan voor een uittrekbare eettafel zodat er altijd genoeg plaats is voor iedereen.


Zuiver eettafel A-Framed 

Onze merken

In onze showroom hebben we eetkamertafels van de volgende kwaliteitsmerken:

De ruime keuze uit mogelijkheden maakt het uitzoeken van een eettafel niet gemakkelijk. Kom je er zelf niet uit dan staan onze medewerkers graag voor je klaar voor een persoonlijk advies. Je bent van harte welkom in onze winkel.