Salontafels

Onmisbaar in het interieur, een salontafel. Ze zijn dan ook in vrijwel iedere woning terug te vinden. Om voor ieder interieur een passende tafel te vinden, beschikt Boer Staphorst over een ruime keuze salontafels in allerlei stijlen, kleuren en vormen. Welke past het beste bij jouw interieur?

Een salontafel is een veel gebruikt meubelstuk in huis, vaak het middelpunt van de woonkamer. Bij het kiezen van een salontafel is het belangrijk dat deze aansluit op de stijl van het interieur. Heb je een stoer interieur en ga je voor een industriële tafel? Of  juist een Scandinavisch interieur, waarop een witte tafel veel beter aansluit?

Zuiver - Bank Fat Freddy - 4100031_12

Salontafel trends

Een echte trend op het gebied van tafels is op dit moment de combinatie van ruw teakhout met een stalen onderstel. Een trend die al enige tijd meegaat, maar nog steeds goed doet! Een andere trend die we veel voorbij zien komen is het combineren van meerdere kleine ronde salontafels te combineren, zo ontstaat een leuk speels effect!

Multifunctioneel

Naast dat een salontafel mooi staat in het interieur, is het ook niet geheel onbelangrijk om te kijken naar de praktische kant. Er moet genoeg ruimte zijn je kopje koffie of thee en wat lekkers kwijt te kunnen! Of denk bijvoorbeeld aan extra opbergruimte in de vorm van lades of een onder plank onder het bovenblad. Plaats bijpassende mandjes op de onder plank en berg hier je tijdschriften en kranten in op. Zo heb je alles bij de hand!

BePurehome-Salontafel-Sharing-zwart 

Meten is weten

Salontafels bestaan in veel verschillende vormen en maten. Meet zowel de lengte, breedte als diepte op van de ruimte op en bepaal waar de tafel moet komen te staan. Het is belangrijk om rekening te houden met de loopruimte om te tafel heen.  Denk ook aan de ruimte tussen de bank, houd deze minimaal op 50cm.

Onze merken

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor salontafel het moet worden? Laat je inspireren, door het ruime assortiment van Boer Staphorst en kom lang! In onze showroom hebben we eetkamertafels van de volgende kwaliteitsmerken:


De ruime keuze uit mogelijkheden maakt het uitzoeken van een eettafel niet gemakkelijk. Je kunt zelf op zoek gaan naar een mooie salontafel, maar vraag ook zeker om advies bij ons in de winkel! We helpen graag bij het maken van de juiste keuze!

Bekijk de openingstijden >