Ontdek flexibel koken met SmartLine-kookelementen

Werkbladafzuiging is tegenwoordig erg populair! Met de introductie van de SmartLine-kookelementen van Miele wordt assortiment koken met werklbladafzuiging uitgebreid. Zo kun je deze kookelementen met elkaar combineren want ze passen perfect bij elkaar! 

Maar wat is een werkbladafzuiging en hoe werkt het? Een werkbladafzuiging is eigenlijk een afzuigkap voor in je aanrechtblad. Net als een reguliere afzuigkap wordt bij het koken de wasem afgezogen, gefilterd en uitgeblazen(met luchtafvoer of recirculatie). Het grootste verschil is dat werkbladafzuiging tegen de natuurkunde in werkt (thermische stijging van lucht). Wasem stijgt normaal gesproken, werkbladafzuiging moet dus meteen hogere snelheid afzuigen dan dat de wasem opstijgt.

Groot vermogen met de TwinBooster

De Miele-kookplaat met werkbladafzuiging is voorzien van de functie TwinBooster. Dat geldt ook voor de 60 cm brede SmartLine-inductiekookplaat. Met het inschakelen van deze functie heb je een vermogen van maar liefst 7,3 kW! Dit zorgt er onder andere voor dat in ca. drie minuten twee liter water aan de kook is, of dat er heel snel een gerecht gewokt kan worden. Ideaal!

Miele werkbladafzuiging - Boer Staphorst

Nieuwsgierig geworden naar de SmartLine-kookelementen van Miele? Neem dan een kijkje op onze keukenafdeling. Onze specialisten helpen je graag!

Bekijk hier de openingstijden >

Miele SmartLine kookelementen - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *