Moduleo Moods

Stel je eigen PVC vloer samen met de Moduleo Moods! Met een ruime keuze uit creatieve formaten en steen- en houttexturen kun je tot wel 110 unieke vloerontwerpen creëren. Van klassiek tot stoer, van strak tot super dynamisch: het is allemaal mogelijk. Stem je vloer af op je eigen stijl!

Bekijk hier onze Moduleo shop-in-shopconcept >

Moduleo
Moduleo is het topmerk PVC vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Ze ontwikkelen continue nieuwe manieren om meer creativiteit, gebruiksgemak en duurzaamheid te bieden. Moduleo vindt dat het interieur je identiteit weerspiegelt en dat maakt tot deze nieuwe innovatie. Met de nieuwe Moduleo Moods collectie kan de vloer geheel worden afgestemd op je persoonlijke stijl en wensen.

Mogelijkheden
Je kunt kiezen uit tien creatieve en unieke patronen met een selectie van steen- en houttexturen. Bekijk de onderstaande brochure en afbeeldingen voor alle mogelijkheden.

Moduleo moods brochure voorkant  Bekijk alle mogelijkheden > 

Bekijk al onze PVC vloeren >

image-2016-09-01 (6)  image-2016-09-01 (2)  MO_224 Diamond 3D Cubes Soft_TR Jura Stone 46960_TR Verdon Oak 2

Room visualiser
Breng je ideeën tot leven met de room visualiser van Moduleo Moods. Kies het gewenste patroon, de gewenste kleurencombinatie en plaats deze vloer in verschillende kamers.

Visualiseer mijn wensen >

image-2016-09-01 (1)  MO_231 Honeycomb Soft_TR Jura Stone 46960 46935 46110_ROOM.tif  image-2016-09-01 (5)

Kom langs in onze winkel om de verschillende patronen en dessins van deze unieke vloeren te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Moduleo Moods Boer

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *