Scandinavisch design van Moebe

De Scandinavische woonstijl is tot op de dag van vandaag nog erg geliefd bij velen! De stijl kenmerkt zich door functionaliteit, minimalisme, ingetogenheid en de producten zijn vaak net even anders dan anders. Dit zie je ook duidelijk terug bij Moebe, het nieuwe designmerk bij Boer.

Een Scandinavisch designmerk gevestigd in Kopenhagen, bestaande uit een meubelmaker en twee architecten. Bij Moebe ontwerpen ze, produceren ze en houden ze het simpel en eenvoudig. Want zo zeggen ze: de wereld is al complex genoeg. Ze concentreren zich op de essentie, proberen nieuwsgierig te blijven en hun gedachten analoog te houden. Ze streven er naar om de ontwerpen terug te brengen tot de meest eenvoudige vormen.

Moebe kandelaar Moebe Pinch

De Moebe Pinch knijper

Een leuk item uit de collectie is de pinch knijper, gemaakt van eiken! Door het eenvoudige design wordt dit een gave eyecatcher in je interieur. Het rubberen bandje zorgt ervoor dat de twee kanten bij elkaar worden gehouden en dat je er makkelijk iets tussen kunt klemmen. Met het gaatje in de knijper bevestig je hem gemakkelijk met een spijker aan de muur, zodat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken om je hoed tussen te klemmen of een theedoek in de keuken.

Moebe pinch Moebe pinch Moebe pinch

Natuurlijk kun je hem ook gebruiken als fotohouder om een foto van je kinderen, vriend, vriendin of zomaar iemand tussen te klemmen. Het kan zijn dat het elastiek knapt, maar deze kun je heel gemakkelijk vervangen voor een nieuwe, ook leuk om eens af te wisselen met een gekleurd elastiekje!

Een eenvoudig en hedendaags design

Deze kandelaar van Moebe is anders dan anders. De geometrisch kandelaar houdt de kaars met een pin en ring op zijn plaats. Dankzij de driehoekige vorm wordt de kandelaar verzekerd van stabiliteit en daardoor blijft deze goed overeind staan. Door de geometrische vorm en trendy kleuren is het echt een plaatje om te zien. De kandelaar is te verkrijgen in de kleuren messing, koper en zwart.

Moebe kandelaar Moebe kandelaar Moebe kandelaar

Botanische fotografie

De Floating Leaves posters zijn het resultaat van een samenwerking tussen Moebe, Paper Collective & Norm Architects. Een bijzondere serie van botanische fotografie ontworpen voor het Moebe frame. Ze worden geproduceerd door middel van een speciale druktechniek op een transparante film. Door de transparante film te plaatsen in het Moebe frame zonder achterzijde, krijgen de bladeren een uniek gevoel van multi-dimensionaliteit.

Moebe Floating Leaves Moebe Floating Leaves Moebe Floating Leaves

De bladeren zijn zichtbaar onderhevig geweest aan weersomstandigheden. Door de zon, regen, wind en vorst krijgen de bladeren een verhaal. De posters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals in A2, A3, A4 en A5. Het Moebe frame kun je bij de posters kopen zodat je er direct een mooie lijst omheen hebt.

Bekijk onze openingstijden >

Moebe Floating Leaves

2 reacties

 1. Loes Aalders - Goedendag,
  Kunt u aangeven wat de prijzen zijn van de Moebe frames? Alvast bedankt.
  Mvg
  Loes Aalders

  • Danique Pierik - Goedemorgen Loes,

   Bedankt voor uw reactie op onze blog over Moebe. De prijzen van de Moebe frames variëren, omdat er verschillende formaten zijn namelijk van A5 tot A2.

   De poster en de lijst worden apart van elkaar verkocht. De prijzen van de posters variëren tussen de 17,95 en 49,95 euro. De prijzen van de lijsten eromheen variëren tussen de 26,95 en 79,95 euro.

   Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *