MondiArt: de finishing touch voor je interieur

Met maar liefst 30 jaar ervaring weet het Nederlandse merk MondiArt precies met welke decoratie jij je interieur compleet maakt. Het merk is toonaangevend op het gebied van wanddecoraties en andere vormen van kunst op diverse materialen. Een creatieve fabrikant en importeur in de breedste zin van het woord, zo zou je MondiArt het beste kunnen omschrijven.

MondiArt - Boer Staphorst

MondiArt is kunst met een werelds karakter

Alle decoratiestukken uit de collectie van MondiArt hebben een werelds karakter. Er wordt intensief samengewerkt door internationale kunstenaars, designers en fotograferen. Hierdoor heeft de collectie ook een tal van mogelijkheden op het gebied van woondecoratie. Het is echt creativiteit op mondiaal niveau! Dit maken de items ook extra uniek.

MondiArt - Boer Staphorst

Ambacht en liefde

Wanneer je naar de producten van MondiArt kijkt, dan zie je dat hier met veel passie aan is gewerkt. Het team bestaat uit echte ambachtslieden die ervoor zorgen dat de producten van goede kwaliteit zijn. Ze werken met liefde voor hun vak en maken alle producten met zorg. Veel van de productie vindt daarom in eigen huis plaats. Hierdoor hebben ze snelle oplossingen en ideeën voor iedere creatieve uitdaging!

Ontdek ook eens de wanddecoratie van IXXI >

MondiArt - Boer Staphorst

Omdat ze voor iedereen iets willen creëren, vind je alle interieurstijlen in de collectie terug. Of je nu een Scandinavisch, landelijk of modern interieur hebt, voor ieder is er wat wils! Daarnaast zijn de producten van verschillende materialen gemaakt, zoals glas/aluminium/canvas/hout. Zo zit er altijd iets voor je bij wat past in jouw interieur!

Een mondiaal karakter

De merknaam MondiArt is natuurlijk niet zomaar gekozen, want ieder item uit de collectie is een unieke vastlegging van een wereldfenomeen. Neem bijvoorbeeld het schilderij met een tijger, de tijger straalt kracht uit en komt echt je woonkamer binnen. MondiArt heeft verschillende producten in de collectie zitten, die ook zijn te vinden bij Boer Staphorst zoals karpetten, glazen panelen voor aan de muur of schilderijtjes voor aan de muur.

MondiArt - Boer Staphorst

Wij, bij Boer Staphorst, hebben de mooiste items geselecteerd en aan de collectie toegevoegd. Deze kun je bij ons in de winkel komen bewonderen op onze decoratieafdeling. Snuffel eens rond op onze decoratieafdeling en zeker weten dat je dan zo’n leuk item van MondiArt niet kan weerstaan!

Bekijk hier onze openingstijden >

MondiArt - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *