Montage

Bij Boer Staphorst telt niet alleen de verkoop want ook voor montage van andere producten kunt u gegarandeerd bij ons terecht. Heeft u een tuinhuiszonwering of raamdecoratie bij ons gekocht dan bieden wij u de mogelijkheid om de montage door ons te laten verzorgen.

Montage van raamdecoratie

Het ophangen van onder andere nieuwe gordijnen, jaloezieën, duette shades lijkt gemakkelijk, maar kan soms nog best wel tegenvallen. En wil je er daarnaast ook zeker van zijn dat je raamdecoratie de juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd wordt? Dan helpen onze monteurs je graag! Ze komen bij je langs om de raamdecoratie of zonwering in te meten en te monteren waarbij je gegarandeerd een goed eindresultaat hebt.

Toppoint raamdecoratie - Boer Staphorst

Inmeten en monteren van uw zonwering

Passende zonwering voor uw woning is vaak maatwerk. Het is mogelijk dat uw situatie vraagt om advies aan huis. In dat geval komen onze monteurs graag bij u langs om een passende oplossing te vinden. Zo weet u zeker dat uw nieuwe zonwering je juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd. Gegarandeerd een goed eindresultaat. Lees hier de ervaringen van onze klanten met onze zonwering montage.

Maak vrijblijvend een afspraak >

montage zonwering Boer Staphorst

Montage van uw tuinhuis

Een tuinhuis monteren is geen gemakkelijke klus. Onze ervaren vakmensen bieden de mogelijkheid om de montage op zich te nemen. Met veel passie monteren onze zij uw tuinhuis, met gegarandeerd een mooi eindresultaat.

ervaring-klanten-boer-zonwering-staphorst

Heeft u een vraag over deze mogelijkheid of wilt u een afspraak maken met onze zonweringpecialist?  Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden