Montage

Bij Boer Staphorst telt niet alleen de verkoop want ook voor montage kunt u gegarandeerd bij ons terecht. Heeft u een tuinhuis, overkappingzonwering of raamdecoratie bij ons gekocht? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de montage door ons te laten verzorgen.

Montage van overkappingen

Eindelijk de perfecte overkapping gevonden, maar toch liever niet zelf aan de slag? Onze specialisten helpen u graag bij het plaatsen van uw overkapping. Van tevoren komen onze monteurs bij u langs om alles in te meten om er zeker van te zijn dat de overkapping in de tuin past. Tenslotte is elke situatie anders en komt daar maatwerk bij kijken. Vervolgens wordt de overkapping op deskundige wijze gemonteerd en kunt u daarna genieten van uw tuin.

Luxe Terrasoverkapping - 05_all0411150924_fullslider

Montage van raamdecoratie

Het ophangen van onder andere nieuwe gordijnen, jaloezieën of duette shades lijkt gemakkelijk, maar kan soms nog best wel tegenvallen. En wilt u er daarnaast ook zeker van zijn dat uw raamdecoratie de juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd wordt? Dan helpen onze monteurs u graag! Ze komen bij u langs om de raamdecoratie of zonwering in te meten en te monteren waarbij u gegarandeerd een goed eindresultaat heeft.

Luxaflex - Boer Staphorst

Montage van uw zonwering

Passende zonwering voor uw woning is vaak maatwerk. Het is mogelijk dat uw situatie vraagt om advies aan huis. In dat geval komen onze monteurs graag bij u langs om een passende oplossing te vinden. Zo weet u zeker dat uw nieuwe zonwering je juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd. Gegarandeerd een goed eindresultaat. Lees hier de ervaringen van onze klanten met onze zonwering montage.

Maak vrijblijvend een afspraak >

montage zonwering Boer Staphorst

Montage van uw tuinhuis

Een tuinhuis monteren is geen gemakkelijke klus. Onze ervaren vakmensen bieden de mogelijkheid om de montage op zich te nemen. Met veel passie monteren onze zij uw tuinhuis, met gegarandeerd een mooi eindresultaat.

ervaring-klanten-boer-zonwering-staphorst

Heeft u een vraag over deze mogelijkheid of wilt u een afspraak maken met onze zonweringpecialist?  Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden