Mooi en milieuvriendelijk: Moduleo® Moods

We kiezen en kopen steeds bewuster. Zo kun je ook in het interieur rekening houden  met het milieu en kiezen voor duurzame materialen. Met een Moduleo vloer, haal je niet alleen een mooie duurzame basis in huis voor je interieur maar draag je ook bij aan het  milieu. Met de nieuwe Moduleo Moods collectie kan je bovendien eindeloos combineren  en meer dan 110 prachtige vloerdesigns creëren. Mooi en milieuvriendelijk dus!

Ontdek onze Moduleo shop-in-shopconcept >

Kies jouw mood

Of je nu houdt van een klassiek elegant interieur, een strak design of de dynamiek van patronen: in de Moods collectie vind je altijd een vloer die bij jou past. In de Moods studio kun je tien creatieve en unieke formaten combineren met een selectie steen- en hout-texturen uit de assortimenten Transform en Impress. Je vindt vast een combinatie die past bij de mood van jouw interieur.

Bekijk hier alle mogelijkheden >

Stek moduleo 01

Mix & match

De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen.

Stek moduleo 02

De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor is een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren. Mix & match erop los!

Stek moduleo 04

Gewaagde patronen

Wordt jouw vloer een ware eyecatcher? Ga dan voor de tweede groep speciale formaten: de geometrics. Deze bestaat uit drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een eenheid van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronen te creëren.

Stek moduleo 06

Traditionele legmethode

Moduleo® Moods-vloeren worden gelegd volgens de traditionele Dryback-methode. De tegels van speciaal formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is. Voor gedetailleerde installatie- en onderhoudsinstructies, bezoek “Informatie en advies” op de Moduleo® website.

Stek moduleo 03

Stek moduleo 05

Moduleo® Moods unieke formaten

Drie keer mooi

Met Moduleo haal je allereerst een mooie vloer in huis die lang meegaat. Nog mooier is dat je hiermee ook bijdraagt aan het milieu. Alle producten van  Moduleo® worden gerecycleerd en bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België. En een derde mooie bijkomstigheid zijn de vele voordelen van deze luxe vinylvloeren: waterbestendig, kras- en vlekbestendig, geluids- en warmte-absorberend, slipvast en last but not least: gemakkelijk schoon te maken.

Stek moduleo 07

Ga aan de slag met de Moods Room Visualiser!

Met zo’n breed assortiment kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste vloer te kiezen. Moduleo biedt daarom de Moods Room Visualiser. Met deze tool breng je je ideeën tot leven. Experimenteer met patronen, kleurcombinaties en verschillende kamers totdat het ontwerp precies is wat je zoekt.

Stek moduleo 09

Bron: Stek Magazine

Kom langs in onze winkel om de verschillende patronen en dessins van deze unieke vloeren te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier de openingstijden >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden
Stek moduleo 01

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *