MySole Work – Inlegzolen

Een programma met een serie hoogwaardige inlegzolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen, dat is de serie Work van MySole. De zolen zijn voor een breed publiek toegankelijk en geven jouw schoenen een echte upgrade. De combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, zorgt voor extra draagcomfort.

MySole Footdisc

Met de MySole Footdisc ontdek je binnen een paar seconden welke inlegzool geschikt is voor jouw voet. Door een warmtebeeld op de disc, kun je aflezen of je een platvoet, normale voet of holvoet hebt. Zo kun je precies zien welke zool het beste bij jou past!

Gezondheid

Door de inlegzooltjes van MySole krijgt de voet de perfecte ondersteuning, waardoor verschillende voet- en lichaamsklachten tegen worden gegaan. Een juist gekozen inlegzool helpt zelfs het ziekteverzuim te verminderen. Bovendien verlengt het de levensduur van de werkschoen. Kortom; voor werknemers en werkgevers is het MySole Work programma een uitstekende innovatie.

Verschillende soorten inlegzolen

MySole Arch Low
Speciaal voor mensen met doorgezakte en branderige, gevoelige voeten. De lage ondersteuning is kenmerkend voor deze zool.

MySole Arch Medium
Voor de normale voet is de MySole Arch Medium ontwikkeld. De inlegzool ondersteunt voldoende en zorgt de hele dag voor aangenaam comfort.

MySole Arch High
Deze inlegzool is geschikt voor een holvoet. De hoge ondersteuning voorkomt irritaties onder de voet, waardoor je lekker aan het werk blijft.

Kom naar de winkel en ontdek welke zool geschikt is voor jouw voet! >

Materiaal

De inlegzolen zijn gemaakt van duurzaam Poly Urethaan, hierdoor zijn de zolen niet alleen comfortabel, maar ook schokdempend en stevig. De zolen zijn afgedekt met een sterke ClimaTex bekleding voor minimale wrijving, langdurig gebruik en goede vochtopname. In combinatie met het PU vormt dit dé oplossing voor branderige en gevoelige voeten.

‘Een goede werkdag begint met Mysole’

 

S3 Werkschoenen1_1945010746521

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *