Dagboek van vloerenadviseur Ron


WIE Ron
WAAR 2-onder-1-kap-woning in de hoofdstad van Drenthe
EIGEN WOONSTIJL modern met een vleugje industrieel
WERKZAAM BIJ BOER 8 jaren
FAVORIETE VLOER PVC


09.00 uur – aan de slag
Om 09.00 uur gaat de winkel open; mijn werkdag gaat van start! Ik begin met een e-mail van collega Francien, één van onze interieurontwerpers. Zij wil graag volgende week samen met een koppel bij mij een vloer uitzoeken die in haar complete interieurontwerp moet passen. Zo kan ik alvast wat voorwerk doen. Als ik de e-mail wegklik, komen er klanten naar mij toegelopen: ‘Kunt u ons helpen?’

10.30 uur – kopje koffie
Een aantal e-mails en klanten later, kan ik genieten van een korte koffiepauze in onze gezamenlijke kantine. Met een lekkere plak boerencake van Bakkerij Ubak uit Staphorst schuif ik aan bij mijn collega’s van de doe-het-zelf afdeling en de tuinafdeling.

10.45 uur – advies
Tijd voor een afspraak met een leuk gezin dat net een nieuwe woning heeft gekocht. Ze zijn op zoek naar een nieuwe vloer voor hun jaren ’30 woning met houten ondervloeren. De wens gaat uit naar PVC, maar een normale PVC vloer kan niet op hout worden verlijmd. Daarom adviseer ik click PVC; deze hoeft niet te worden verlijmd, is net zo sfeervol & onderhoudsvriendelijk en bovendien ideaal met de kids!

Aan het einde van ons gesprek geeft het stel aan ook graag naar overgordijnen te willen kijken. Ik loop met ze mee en stel ze voor aan collega Annemijn van de afdeling raamdecoratie & behang.

12.30 uur – lunchtijd
Als ik de trap op naar de kantine loop, ruik ik al de heerlijke geur van verse soep. Ik schep een kom kippensoep in, wens mijn collega’s een smakelijk eten en ga met mijn lunchtrommel aan de lange tafel zitten.

13.00 uur – Boer on tour
Na de lunch ga ik meteen op pad! De reis met de Boer auto gaat naar een prachtige, rietgedekte woning in Scheerwolde waar ik bij klanten een vochtmeting dekvloeren in de woning moet doen. De nieuwe vloer wordt namelijk over twee weken gelegd. Collega Luuks, ook een vast gezicht op de vloerenafdeling, neemt de honneurs in de winkel waar.

15.00 uur
Als ik weer bij de winkel aan kom rijden, staat collega & vormgeefster Brigitte al te wachten. De auto is namelijk één van de hoofdrolspelers in een campagne van onze afdeling marketing, samen met collega Agnes van BouwPartner en ikzelf. Hoe het eindresultaat is geworden? Beoordeel zelf maar ;)

18.00 uur
De winkel gaat dicht; het einde van een drukke werkdag. Moe maar voldaan is het tijd om naar huis te gaan!

Ben je benieuwd of wij misschien ook een leuke werkplek voor jou is?

Bekijk dan de lopende vacatures

filter en sorteer