Goed gevloerd

In iedere ruimte in huis vind je een vloer, het is dus een belangrijk onderdeel van jouw inrichting. Zoveel mensen, zoveel wensen! De mogelijkheden lijken eindeloos. Wij hebben de mooiste vloeren voor jou op een rijtje gezet, welke ook perfect met elkaar zijn te combineren. 

Een vloer die lange tijd uit het oog is verloren, maar sinds kort weer helemaal terug van weggeweest is. Het is de witte, eikenhouten vloer van Hollandsche Vloeren met een Hongaarse punt. Bij een Hongaarse punt worden de planken, anders dan bij een visgraat, in een hoek van 60 graden gelegd. Er onstaat een rechte naad in het patroon, wat ervoor zorgt dat het strak en rustig oogt. Een vloer met een markant karakter. Kies je voor deze vloer, dan kies je voor een eigentijdse vloer. 

En je moet haast wel vrolijk worden van de witte, leuke vloertegels van Cottoceramix. De naam, Good Vibes, doet deze vloer eer aan. Met deze tegels is het niet ingewikkeld om een gezellige & warme sfeer in huis te creëren. Vooral niet in combinatie met de Hongaarse punt. Daarnaast zijn de tegels ook te combineren met andere leuke kleuren en dessins uit de collectie van Cottoceramix.

De vinyl designvloer van Interfloor geeft jouw vloer superieure eigenschappen voor intensief woongenot. Hoe dat komt? Dat komt door de Black Tex Back. Dit zorgt ervoor dat de vloer de volgende eigenschappen bevat: extra stabiel, vormvast, betere warmte isolatie en draagt bij aan een verbeterde akoestiek. 

Hoe handig is dit?! De grijze tegel van vtwonen heeft de uitstraling van een betonnen vloer, maar het gemak & comfort van een PVC vloer. De tegels zijn voorzien van een matte toplaag. Door de geluiddempende onderlaag is de vloer geheel geruisloos. Het is een echte blikvanger en ook nog eens verkrijgbaar in click PVC

De prachtige, marmoleum vloer van Forbo heeft meerdere goede kwaliteiten. De vloer is voorzien van een unieke smart toplaag, dit zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen vlekken en extreem krasbestendig is. Het subtiele design van de vloer is ideaal voor gebruik in ruimtes waar de vloer moet opgaan in de omgeving.

Hup, we brengen wat kleur in huis met deze vloeren. Neem als eerste de roze geverfde, laminaat vloer van Quickstep. Maar dit is niet zomaar een gewone laminaat vloer. Door de Scratch Guard technologie is de vloer tien keer beter bestand tegen krassen dan andere laminaatvloeren. 

Met het trendsettende lichtroze vormt het tapijt Maryland een prachtige basis in ieders interieur. Het tapijt voelt heerlijk zacht aan met tegelijkertijd een speels karakter. Je kunt ervoor kiezen om het tapijt op de trap en bovenverdieping te leggen, waardoor je een eenheid creëert in huis.

Eenvoudig maar veelzijdig, dat is de PVC tegel van Moduleo Moods. Speel met het leggen en kleuren om nieuwe composities te maken, de mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Het patroon creëert een optische illusie. De vloer krijgt een 3D-effect wat doet denken aan kubussen en trappen. Daarbij is de vloer ook geschikt voor in de badkamer. 

Met marmer geef je jouw interieur een luxe uitstraling. Het tapijt van Tarkett heeft dus de luxe van marmer met daarbij in combinatie de warmte en het comfort van tapijt. Het is verkrijgbaar in meerdere maten, van kamerbreed tot een vloerkleed. 

De Classic Intens Green Dark tegel van vtwonen by Douglas & Jones is een prachtige vloer- en wandtegel in een marmeren, groene kleur. Omdat de tegel in verschillende afmetingen te verkrijgen is, is het overal in huis toe te passen. Daarnaast is het prima te mixen & matchen met andere vloeren.

Het laminaat van Van Hardeveld heeft bijzondere eigenschappen. De vloer is namelijk geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en zeer goed bestand tegen vochtig onderhoud. Het laminaat kan daardoor zonder problemen worden gelegd in bijvoorbeeld de badkamer en/of keuken. 

Met deze combinatie zorg je voor een warme sfeer in huis. Allereerst is de prachtige vinyl vloer van Forbo bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit komt door het levensechte reliëf en de innovatieve v-groef van de vloer. De beige tegel van het merk Ragno is ook geschikt voor buiten. Dus wil jij buiten een fijne sfeer creëren? Dan is dat goed mogelijk met deze tegel. 

De marmoleum vloer van Respectables is een vloer die er mag zijn en waar veel mensen blij van worden. Dit is namelijk een duurzame vloer, welke volledig is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en volledig recyclebaar is. De eikenhouten vloer van Hollandsche vloeren zorgt dan juist weer voor een natuurlijke & klassieke uitstraling. 

Naast al deze prachtige vloeren hebben we in onze winkel nog veel meer soorten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kom dan eens langs in de winkel & ontdek meer! 

Ontdek onze openingstijden

filter en sorteer