Woontrend: natuur in huis

De woontrend die je blijft zien in 2016, is het gebruik van pure, eerlijke en natuurlijke materialen. Haal de natuur in huis! Laat je in deze blog inspireren door de verschillende mogelijkheden.  

image-2016-02-22 (6)

Combinatie-mix van natuurlijke materialen.
In de bovenstaande kamer van het merk Dutchbone zijn meubels en accessoires van verschillende natuurlijke materialen gecombineerd. Deze kamer straalt één en al natuur uit!

De ronde Kubu stoel en hanglamp zijn gemaakt van het materiaal rotan. Het vloerkleed is 100% jute en handgeweven. Daarbij zijn er accessoires van natuurlijke materialen zoals aardewerk en riet gebruikt. De groene planten maken het plaatje compleet.

image-2016-02-22 (3)

image-2016-02-22 (2)

Combineer met poeder- of pastelkleuren
De natuurtrend is mooi te combineren met poedertinten of pastelkleuren. De robuuste uitstraling van natuurlijke materialen en de zachte uitstraling van poeder- en pastelkleuren, zijn een perfecte match.

image-2016-02-22 (4)

Poef gerecycled katoen by-boo 6210image-2016-02-22 (7)

Gekleurde natuurlijke materialen
Meer kleur in huis? Er zijn ook diverse kleurrijke items van natuurlijke materialen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de bijzettafel van Dutchbone, het heeft een marmer blad in de kleur groen. Ook prachtig zijn de woonitems van BY-BOO, een kleurrijke poef van gerecycled katoen of het sierkussen van gerecycled leer.

9408079_orig

ixxi flamingo

Natuurlijke prints

Haal de natuur in huis met leuke printen aan de wand. De schoolplaten van Little en Pure met vlinders, kruiden, vogels of schelpen zijn hier een mooi voorbeeld van of een prachtige IXXI wanddecoratie met een flamingo.

mica2

Groen en nog meer groen
Groen is de kleur van de natuur. Je kan het op verschillende manieren in huis brengen. Wat je nu veel ziet zijn grote planten, een stolp met een klein plantje of een wand in een groene tint. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Enthousiast over de woontrend natuur? Kom naar de winkel en laat u volop inspireren!  

image-2016-02-22 (5)

2 reacties

 1. jeannet hazelbag - Ik zou heel graag de schoolplaat met de schelpen willen bestellen als dat kan? of eventueel de vlinders

  • Kelly Dunnink - Goedemorgen Jeannet,

   Ik heb je vraag even doorgestuurd naar de betreffende afdeling of we deze schoolplaten nog in de collectie hebben en of we ze eventueel kunnen nabestellen.
   Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie via de e-mail!

   Met vriendelijke groet,
   Kelly Dunnink

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *