Industriële Nero Legno binnendeuren

Industrieel wonen is een zeer grote trend op het gebied van interieur! In de meubelen, lampen en vloeren zien we steeds de industriële stijl terugkomen, maar tegenwoordig zien we op het gebied van deuren ook de stijl steeds meer terugkomen. Het deurenmerk Austria heeft daarom ook deze stijl in de nieuwe Nero Legno serie gestopt. Welke nu te bewonderen zijn in onze showroom.

Nero Legno binnendeuren

Waar je voorheen eventjes moest sparen voor een stalen deur met de kenmerkende industriële look, heeft Austria een mooi en betaalbaar alternatief met de Nero Legno serie. De serie bestaat namelijk uit houten binnendeuren met een stalen look. Deze zwarte binnendeuren zijn met glas en van hout. Mooi in elk huis!

 Binnendeuren

Zes verschillende modellen

De houten Nero Legno binnendeuren zijn vanwege de ranke profilering alleen in een stompe versie beschikbaar. Speciaal voor deze uitvoering hebben de ontwerpers van Austria bijpassend beslag geselecteerd. In de Nero Legno uitvoering zijn 6 verschillende modellen verkrijgbaar: drie glasdeuren en drie dichte deuren. Naast de onderstaande modellen is een drie vlaks model ook leverbaar met glas of panelen als deur-kozijn combinatie.

Bekijk het uitgebreide assortiment industriële deuren >

industriele-nero-binnendeuren-legno-austria

Alle mogelijke varianten bestelbaar

Naast deze standaard modellen zijn maatwerk varianten bestelbaar in ieder mogelijke afmeting. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de Nero deuren. Deze stoere industriële binnendeuren zijn nu te bewonderen in onze showroom.

Bekijk de openingstijden >

Binnendeuren

15 reacties

 1. Stephanie Marsman - Hallo,

  Wij zijn geïnteresseerd in deze deuren, maar graag zou ik willen weten wat de prijs is van de deuren ook i.v.m de actie die afloopt per 30 september

  Met vriendelijke groet,

  Stephanie Marsman

  • Kelly Dunnink - Beste Stephanie,

   Bedankt voor je reactie op onze Nero Legno deuren. Ik heb je mailtje doorgestuurd naar de afdeling. Er zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, maar ik hoop dat ze je in ieder geval een prijsindicatie kunnen geven.
   Je ontvang zo snel mogelijk een reactie via de e-mail.

   Met vriendelijke groet,
   Kelly Dunnink

   • Edwin - Er zijn er meer geïnteresseerd in de prijzen/ indicatie

 2. Kelly Dunnink - Bovenstaand heb ik de prijslijst en de brochure met de afmetingen van de Nero Legno deuren van Austria toegevoegd! Hierin vind je de prijzen per uitvoering en beschikbare afmetingen.

 3. Joan Bijker - Dag,

  Graag zou ik een prijs indicatie willen hebben voor een taatsdeur van hout. Graag zou ik er 2 naast elkaar willen hebben. Maat: 2m breed en 2,70 hoog.

  Alvast bedankt.

  Groet,

  Joan Bijker

  • Danique Pierik - Goedemorgen Joan,

   Bedankt voor je reactie op de Nero Legno binnendeuren. Ik heb je vraag doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en een prijsindicatie sturen.

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 4. K. Groen - verkopen jullie ook elektrische aandrijving voor een kanteldeur?

  • Danique Pierik - Goedemiddag,

   Bedankt voor je reactie op onze Nero Legno binnendeuren. Ik heb je vraag doorgestuurd naar onze afdeling Deuren. Zodra ik antwoord van hen heb, kom ik er bij je op terug.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

   • Nettie - Graag zou ik prijzen en maten willen ontvangen van serie Nero Legno.
    Alvast dank
    Vr.Gr nettie

    • Danique Pierik - Hallo Nettie,

     Ik heb uw vraag uitgezet bij onze deurenafdeling, zij nemen via de mail contact met u op over de prijzen en maten van de Nero Legno serie. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

     Met vriendelijke groet,
     Danique Pierik

  • Danique Pierik - Hallo,

   In mijn vorige reactie gaf ik aan dat ik bij je terug zou komen op de vraag of wij ook een elektrische aandrijving voor een kanteldeur verkopen. Ik heb inmiddels antwoord terug ontvangen van de desbetreffende afdeling.

   Wij verkopen verschillende aandrijvingen. Wij verkopen bijvoorbeeld aandrijvingen van Hormann, zoals de Promatic en de Supramatic. Ook hebben wij aandrijvingen van Chamberlain, zoals de ML700.

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 5. Eef - Wat kost een (stalen) klapdeur van 270 x 93? graag ook prijs in hardhout

  Dank u wel

  • Danique Pierik - Goedemorgen Eef,

   Bedankt voor je reactie op onze Nero Legno binnendeuren. Ik heb je vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 6. Wim - Goedemorgen, als wij deuren bij jullie bestellen worden die dan ook door jullie geplaatst?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Wim,

   Bedankt voor uw reactie op de Nero Legno binnendeuren. Als jullie deuren bij ons bestellen, dan is het zeker mogelijk om deze deuren door onze monteurs te laten plaatsen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die dit voor jullie kunnen regelen.

   Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *