Nieuw: Pip Studio Spring to life collectie

Het Pip Studio servies is inmiddels niet meer weg te denken uit vele huishoudens. Het merk kenmerkt zich door de vrolijke kleuren, bloemenprintjes en sprookjesachtige prints. En wij kunnen met trots vertellen dat wij één van de tien winkels in Nederland zijn met de Petit Four Plates en eierdopjes uit de ‘Spring to Life’ collectie van Pip Studio.

Petit Four Plates
De ‘Spring to Life’ collectie is extra uniek vanwege de Petit Four Plates die nog nooit eerder voorkwamen in de Pip Studio collecties. Ideaal om kleine cakejes en gebakjes op te serveren!

Lees meer over Pip Studio >

Pip servies roze - Boer Staphorst

Spring to Life collectie
De Spring to Life collectie van Pip Studio kenmerkt zich door de geschetste bloemen en dieren die geïnspireerd zijn op oude botanische tekeningen. Al het servies van deze collectie is afgewerkt met gouden details. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, roze en off-white. Ga voor één kleur of mix en match er lekker op los! Want de verschillende kleurencombinaties staan ook prachtig bij elkaar.

Pip servies Spring to life blauw - Boer Staphorst

Daarnaast hebben de kommetjes en eierdoppen uit deze collectie ook nog een extra uniek detail. Namelijk de vrolijke vlinders, libellen en bloemetjes die binnenin de kom zitten. Hoe leuk is dat?

Pip servies binnenkant schaaltje - Boer Staphorst Pip servies binnekant - Boer Staphorst

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze woonafdeling en vindt hier de collectie!

Onze openingstijden >

Pip servies spring to life roze - Boer Staphorst

2 reacties

 1. H Drogt boldewijn - Ik vind deze collectie zo mooi ,alleen ik heb al zoveel spullen maar de kopjes en de schaaltjes ga ik nog wel kopen zo mooi.

  • Judith Huls - Goedemorgen,

   Bedankt voor je reactie op de Spring to Life collectie van Pip Studio.

   Wat leuk om te horen dat je de kopjes en schaaltjes gaat aanschaffen. Ze zijn ook zo leuk! En kopjes en schaaltjes kun je nooit genoeg hebben toch?

   Met vriendelijke groet,
   Judith Huls

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *