Nieuwe behang collectie: Marrakech

Happiness is… homemade
Handwerk is hip! Met z’n allen vinden we het leuk om onze gebruikte spullen te pimpen, of zelf unieke woonaccessoires te ontwerpen.

De passie voor het product en de ‘story behind it’ vormen ook de basis voor de nieuwe behangcollectie ‘Marrakech’ van het trendy Nederlandse interieur modemerk ESTAhome.nl. In deze magische Marrokaanse stad is traditionele ambacht nog volop in leven. De liefde voor authentiek handwerk en pure materialen zien we terug in deze levendige en eigentijdse collectie.

Ervaar sprookjesachtig Marrakech en creëer thuis een idyllische sfeer die je doet glimlachen. De bijzondere dessins geven je interieur een unieke uitstraling. Een patchwork van stukjes kelim, grof gebreide plaids, verweerde hammam tegels maar ook bloemen zijn behangpatronen die jouw woonkamer voorzien van een trendy look.

Het kleurenpalet van Marrakech bestaat vooral uit natureltinten als beige, taupe en grijs. Deze kleuren in combinatie met karakteristieke dessins zorgen voor een sfeervolle, moderne maar ook rustige en neutrale setting in je woonkamer. Toch liever wat meer kleur, dan zijn er ter aanvulling frisse aqua en blauwe tinten om je interieur nog meer te laten stralen!

Eco Texture
Marrakech is een eco texture vliesbehang met een natuurlijke linnenstructuur. Dit type behang is door deze samenstelling extra sterk en toepasbaar in elke droge leefruimte van het huis.
Bovendien is dit behang ook erg gemakkelijk in gebruik. Inlijmen van het behang is niet meer nodig: De muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen, en klaar!

marrakech behang

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *