Nieuwe collectie Moduleo vloeren

Veel kennen de bekende PVC vloeren van Moduleo wel van vtwonen. Ze staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke design vinyl- pvcvloeren en opvallende patronen. En nu voegt Moduleo nog meer items toe aan de PVC collectie. Zo ben je straks weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends. Laat je inspireren!

Ontdek hier Moduleo >

Visgraat

Visgraat vloeren zijn helemaal hot! Wek de indruk van een behandelde klassieke vloer die tegen een stootje kan. Het witgrijze pastelkleurenpallet schept een rustiek kantje met een comfortabele uitstraling. In een donkere kleur creëer je juist gemakkelijk een bohemien sfeertje.

Laurel Oak

Versterk met deze gebleekte houtsoort het felbegeerde Nordic gevoel dat vaak opduikt in Scandinavische interieurs. Deze vloer in een natuurlijke look past eigenlijk wel overal bij. Zo creëer je in een handomdraai rust en gezelligheid in je huis.

Santa Cruz

Ook dit is een vloer met een natuurlijke uitstraling. De veelzijdigheid van een Scandinavisch gevoel verveelt namelijk nooit. Zo kun je gaan voor lichte kleuren, maar ook deze op metalen en indigo gebaseerde vloer geeft een trendy vintage touch aan je interieur. Met donkerblauwe denim ondertonen creëer je een industriële sfeer op die doet denken aan oude fabrieken.

Sierra Oak

Deze unieke nerfstructuur van de vloer resulteert in een omgeving waar inspiratie en duurzaamheid hand in hand gaan. De brede toepasbare vloer past eigenlijk in ieder interieur. Met de afwisseling tussen witgrijze en blauwachtige tinten krijg je een frisse sfeer in je interieur. Maar grijze ondertonen met donkere decoratieve inkepingen zorgen juist weer voor een onderscheidende look!

Mustang slaek

Totaal iets anders dan de vloeren met houten uitstraling is de Mustang Slaek vloer. Een leisteen die uitblinkt in onderhoudsgemak en kwaliteit. Geef je interieur hiermee een moderne uitstraling met een natuurlijke indruk.

Nieuwsgierig geworden naar alle vloeren van Moduleo? Neem dan een bezoekje aan onze vloerenafdeling. 

Bekijk hier de openingstijden >

bohemian-61974-00be517c

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *