Nieuwe collectie Moduleo vloeren

Veel kennen de bekende PVC vloeren van Moduleo wel van vtwonen. Ze staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke design vinyl- pvcvloeren en opvallende patronen. En nu voegt Moduleo nog meer items toe aan de PVC collectie. Zo ben je straks weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends. Laat je inspireren!

Ontdek hier Moduleo >

Visgraat

Visgraat vloeren zijn helemaal hot! Wek de indruk van een behandelde klassieke vloer die tegen een stootje kan. Het witgrijze pastelkleurenpallet schept een rustiek kantje met een comfortabele uitstraling. In een donkere kleur creëer je juist gemakkelijk een bohemien sfeertje.

Laurel Oak

Versterk met deze gebleekte houtsoort het felbegeerde Nordic gevoel dat vaak opduikt in Scandinavische interieurs. Deze vloer in een natuurlijke look past eigenlijk wel overal bij. Zo creëer je in een handomdraai rust en gezelligheid in je huis.

Santa Cruz

Ook dit is een vloer met een natuurlijke uitstraling. De veelzijdigheid van een Scandinavisch gevoel verveelt namelijk nooit. Zo kun je gaan voor lichte kleuren, maar ook deze op metalen en indigo gebaseerde vloer geeft een trendy vintage touch aan je interieur. Met donkerblauwe denim ondertonen creëer je een industriële sfeer op die doet denken aan oude fabrieken.

Sierra Oak

Deze unieke nerfstructuur van de vloer resulteert in een omgeving waar inspiratie en duurzaamheid hand in hand gaan. De brede toepasbare vloer past eigenlijk in ieder interieur. Met de afwisseling tussen witgrijze en blauwachtige tinten krijg je een frisse sfeer in je interieur. Maar grijze ondertonen met donkere decoratieve inkepingen zorgen juist weer voor een onderscheidende look!

Mustang slaek

Totaal iets anders dan de vloeren met houten uitstraling is de Mustang Slaek vloer. Een leisteen die uitblinkt in onderhoudsgemak en kwaliteit. Geef je interieur hiermee een moderne uitstraling met een natuurlijke indruk.

Nieuwsgierig geworden naar alle vloeren van Moduleo? Neem dan een bezoekje aan onze vloerenafdeling. 

Bekijk hier de openingstijden >

bohemian-61974-00be517c

3 reacties

 1. P. Groten - Kan dit over een marmerenvloer met vloerverwarming?

  • Danique Pierik - Goedemorgen,

   Bedankt voor uw reactie. Ik leg uw vraag even neer bij onze vloerenafdeling. Zodra ik antwoord van hen heb, kom ik er bij u op terug.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

  • Danique Pierik - Hallo,

   In mijn vorige reactie gaf ik aan dat ik bij u terug zou komen op uw vraag. Inmiddels heb ik een reactie terug ontvangen van de vloerenafdeling en zij geven het volgende aan: afhankelijk van de voegbreedte en diepte geven zij aan dat er het beste een flex pro met drybackpvc gelegd kan worden. Over het algemeen heeft marmer geen of zeer kleine voegen, dit zou dus ideaal zijn voor deze combinatie. En dan de pvc vloer afhankelijk van ondervloer dryback of click. Maar ze adviseren wel om eerst iemand die er verstand van heeft naar te laten kijken en beoordelen.

   Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *