Een nieuwe showroomkeuken!

Vernieuwing! Er is geen moment dat het stil blijft staan binnen Boer. Er zijn altijd ontwikkelingen en nieuwe dingen te zien in de winkel. Zo is er een nieuw project; de showroomkeuken. Een nieuwe, grote, droomkeuken!

Een goede basis

De basis van de keuken is natuurlijk de vloer, de plek waar op de verschillende elementen van de keuken staan. Hoe leuk is de nieuwe collectie van Moduleo? Er is gekozen voor een gemêleerde vloer met verschillende kleuren bruin, in het patroon van een Hongaarse punt. Een vloer die zeker opvalt!

Showroomkeuken

De donkere opvallende fronten zijn van het merk Rotpunkt. Het zijn gepoedercoate fronten, dit zorgt voor een strak gelakte coating, kras vast en vingervrij. Het assortiment Rotpunkt-keukens omvat fronten van verschillende materialen: houtfineer, echt hout, lak en kunststof. Ieder oppervlak heeft haar eigen individuele kenmerken en is verkrijgbaar in verschillende decors, van wit tot zwart.

Showroomkeuken

Bijzondere tegels en fijn apparatuur

Een echte eyecatcher is de achterwand, bestaande uit tegels van de nieuwste Diesel collectie. Diesel is een merk dat staat voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Naast een brede collectie kleding en accessoires, ook een homecollectie. Alle producten, zo ook de tegels in de showroomkeuken, zijn gemaakt met enorme creativiteit en zorgen voor voortdurende innovatie.

Het blad van de nieuwe keuken is van Kemi. Het betreft een prachtige composiet blad, met een natuurlijke structuur en een bijzondere kleur welke door Kemie in eigen beheer is ontwikkeld. Deze composiet kleur heeft een vintage uitstraling, subtiel golvende structuur en is fluweelzacht. De strakke uitstraling gecombineerd met de zachte oppervlakte structuur is een aanwinst voor de keuken.

Er is gekozen om apparatuur van twee verschillende merken in de keuken te plaatsen. Allereerst is er gekozen voor AEG, hiervan beschikte de nieuwe keuken over een grote combi stoomoven en een combi bakoven. Naast deze apparatuur leverde AEG ook een grote koelkast evenals de vrieskast. Het merk Siemens heeft gezorgd voor een tweede grote combi stoomoven een tweede combi bakoven.

Showroomkeuken Showroomkeuken

Mooi en functioneel

Een inductiekookplaat mocht ook niet ontbreken in de vernieuwde showroomkeuken. Naast de inductiekookplaat is er gebruik gemaakt van PITT Cooking op gas. Dit betekent dat de gaspitten subtiel geïntegreerd zijn in het werkblad. Daarnaast kan de positie van de branders naar eigen inzicht bepaald worden, zo ben je nooit gebonden aan een vaste indeling.

De afzuigkap van de showroomkeuken is er een van Wave Design. Dit merk is van mening dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve bijdrage aan de keuken moet leveren. Binnen de nieuwe collectie, maar ook in de nieuwe showroomkeuken, laat Wave Design techniek en design volledig met elkaar integreren.

Showroomkeuken

De lucht wordt afgezogen door middel van de Plasma Made afzuigtechniek. Bij deze techniek is gebruik gemaakt recirculatie, waardoor een afvoerbuis naar buiten is niet lang nodig is. Je bespaart tegelijkertijd op stook of airco kosten, aangezien de lucht niet naar buiten wordt afgevoerd maar in de woning blijft. Een bijkomend voordeel, de afzuigkap kan meegenomen worden in de EPC berekening van de woning, zo klopt het energie label eindelijk!

Showroomkeuken

Een keuken die niet te missen is

De nieuwe showroomkeuken beschikt over de nieuwste Quooker. De Fusion Square cube mat zwart, de eerste kokend waterkraan met een matte finish. Het is een mengkraan en kokendwaterkraan en geeft gefilterd koud en bruisend water. Dat alles uit één kraan! Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom, zo heb je altijd de juiste drink temperatuur. Deze kraan komt in deze industriële keuken volledig tot zijn recht!

Een leuk speeltje dat is toegevoegd, is het oplaadpunt voor de mobiele telefoon. Zo wordt het steeds makkelijker om daadwerkelijk live mee te koken! Je smartphone kan zowel via een USB-aansluiting of draadloos opgeladen worden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om als stroompunt gebruikt te worden, handig voor de keukenmachine!

Showroomkeuken Showroomkeuken

Al met al zorgen de elementen voor een keuken met een industriële uitstraling, uitgevoerd met zwarte elementen. Een keuken die niet te missen valt op het moment dat je de showroom inloopt.

Showroomkeuken

Showroomkeuken

En het allerleukste? Iedere zaterdag is er een showroomkok, die grondig gebruik maakt van de keuken en allerlei lekkers maakt!