Ontwerp zelf uw badkamer

Maak nu uw eigen droombadkamer in 3D weergave. U kunt eindeloos variëren met onder andere baden, badkamermeubels en indelingen. Op deze wijze kunt u eenvoudig uw eigen droombadkamer ontwerpen. Daarbij is het mogelijk om uw 3D ontwerp naar ons te verzenden, een badkameradviseur neemt dan contact met u op.

plattegrond badkamer Ontwerp uw eigen 3D badkamer >

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!
Onze badkameradviseurs staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies. Door regelmatige bijscholing zijn onze badkameradviseurs altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. U kunt altijd bij ons terecht voor inspiratie, advies en informatie. Samen zorgen wij ervoor dat uw adembenemende badkamer werkelijkheid wordt.

Bekijk de ervaringen van onze klanten met Boer Badkamers >

Wij vinden het belangrijk om u een goed advies te geven en maken daar graag tijd voor vrij. Plan daarom uw afspraak, zodat wij u meteen kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijdstip. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden