Ontwerp zelf uw keuken

Heeft u zelf al helemaal een idee hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Ontwerp dan nu zelf uw eigen droomkeuken in 3D weergave. U kunt eindeloos variëren met kasten, kleuren en apparatuur. Alles maakt u helemaal naar eigen wens!

Laat u inspireren door onze keukens >

Op eenvoudige wijze ontwerpt u zelf online uw eigen droomkeuken. Bijvoorbeeld die mooie klassieke keuken of juist een moderne, greeploze keuken. U kunt in dit programma zoveel mogelijk ontwerpen maken als u zelf wilt. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen ontwerpen op te slaan en op een later tijdstip verder te bewerken.

Ontwerp hier uw 3D keuken >

Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag!

Samen met onze keukenadviseur brengen we uw wensen in kaart en vanuit daar ontwerpen we uw droomkeuken. Wanneer u twijfelt of meer informatie wilt over bepaalde mogelijkheden, dan geven we u een deskundig en eerlijk advies. Samen zorgen we ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Bekijk de ervaringen van onze klanten met Boer Keukens >

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijdstip. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden