Onze badkameradviseurs

Iedere dag genieten in een prachtige badkamer, geheel in uw stijl, dat vinden wij belangrijk. Tijdens het samenstellen van uw badkamer staan daarom uw persoonlijke wensen bij ons voorop.

Onze badkameradviseurs
Heeft u geen inspiratie of heeft u geen benul van de laatste badkamertrends? Bij Boer Staphorst staat u er niet alleen voor. Onze badkameradviseurs helpen u graag door middel van persoonlijk advies. Tegenwoordig is er een ruim aanbod op badkamergebied met verschillende stijlen waardoor u voor vele keuzes komt te staan. U kunt bij ons terecht voor inspiratie, advies en informatie. Door regelmatige bijscholing zijn onze badkameradviseurs altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Samen zorgen wij ervoor dat uw adembenemende badkamer werkelijkheid wordt.

Bekijk onze blog voor de laatste badkamertrends >

Plan uw afspraak
Wilt u graag meteen geholpen worden bij een bezoek aan onze badkamershowroom? Geen probleem! Plan alvast een afspraak met één van onze badkameradviseurs door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden