Bad eruit, douche erin

Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee ten aanzien van de badkamer. Een veel voorkomende wens is het vervangen van het bad door een ruime, comfortabele en veilige douche. Dit leidt tot dé oplossing in samenwerking met Sealskin: bad eruit, douche erin!

Genieten in een ligbad kan heerlijk zijn… Maar er kan een moment komen dat het bad nog zelden gebruikt wordt, doordat de instap van het bad te hoog wordt. Dan gaat de voorkeur uit naar een ruime, comfortabele douche. Met deze oplossing kunt u de ruimte van uw badkamer op een efficiënte manier benutten. Het bad wordt eenvoudig vervangen door een douche waardoor genieten weer als vanouds binnen handbereik is. En het mooie is dat alles slechts in één dag wordt vervangen, zonder grote verbouwingen. Creeër uw droombadkamer:

bad eruit douche erin Bad eruit douche erin1

Hoe werkt het?
Stap 1: wij adviseren, en u kiest uw droombadkamer. Na het uitkiezen wordt een offerte en afspraak gemaakt voor het vervangen van het bad door uw douche naar wens.

Stap 2: als de afspraak is gemaakt komen onze vakmensen op de desbetreffende datum bij u thuis. Deze verwijderen uw bad, en vervolgens wordt de douche geplaatst. De vakmensen zorgen ervoor dat de badkamer netjes wordt achtergelaten: de rommel wordt netjes opgeruimd en meegenomen.

Stap 3: nu is uw droomdouche werkelijkheid geworden. Vandaag geïnstalleerd, en morgen al gebruiksklaar. Breid je douche uit met extra comfort verhogende artikelen, die mooi, praktisch en veilig zijn.

Interesse? Maak dan alvast een afspraak met één van onze badkamerspecialisten:

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden