Baderie all-in concept

Boer Staphorst is aangesloten bij de succesformule Baderie. U kunt bij Boer Staphorst de keuze maken voor het Baderie all-in concept. Zo weet u precies waar u aan toe bent en is uw nieuwe droombadkamer binnen handbereik. Kies de badkamer naar eigen stijl en budget.

Hoe werkt het?
Wij verwijderen uw oude badkamer en voeren het puin netjes af. Intussen kiest u uit drie schitterende, scherp geprijsde badkamers van uitstekende kwaliteit naar eigen persoonlijke wens. Vervolgens plaatsen wij uw nieuwe badkamer, inclusief het tegelwerk en afkitten. Dat is onze badkamerservice!

Mogelijkheden badkamers
U kunt kiezen uit badkamers in drie prijsklassen. De prijzen zijn inclusief montage:

  • Prijsklasse 1 voor 9.995 euro
  • Prijsklasse 2 voor 12.995 euro
  • Prijsklasse 3 voor 15.995 euro

 

Prijsklasse 1
Voor maar 9.995 euro beschikt u over deze prachtige en tijdloze badkamer. Deze heeft een comfortabele vlakke tegelvloer waardoor u geen opstap heeft. Het strakke badmeubel met keramisch blad geeft u veel opbergruimte voor uw badkamerartikelen. De moderne wand- en vloertegels maken deze badkamer helemaal af! 

image-2016-07-15 (16)

Prijsklasse 2
Deze badkamer heeft alles wat u nodig heeft voor het dagelijks gebruik. En met zijn frisse details heeft de badkamer een moderne uitstraling. De douche beschikt over een ruime douchebak met een extra luxe douchecabine en regendouche. Het strakke badkamermeubel beschikt over twee grote lades voor voldoende opbergruimte. Het luxe toilet en de mooie grote wandtegels maken deze prachtige badkamer voor maar 12.995 euro helemaal compleet.

image-2016-07-15 (17)

Prijsklasse 3
Dit is de meest luxe badkamer in de prijsklassen, wat nét dat stukje extra comfort biedt. Deze uitgebreide badkamer heeft een exclusieve uitstraling door het grote duo ligbad, ruime inloopdouche met inbouwkraan, witte designradiator en het bijzondere badmeubel met luxe spiegelkast. De mooie strakke witte tegels in combinatie met de tegelstroken creëren de luxe uitstraling in de badkamer. En dat voor maar 15.995 euro.

image-2016-07-15 (18)

En met de zekerheidsgaranties van Baderie weet u precies waar u aan toe bent. Zo kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw droombadkamer!

Baderie zekerheidsgaranties >

Meer informatie? Maak een afspraak met één van onze badkamerspecialisten of kom langs in onze showroom. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

* vraag naar de voorwaarden bij onze badkamerspecialisten