Baderie zekerheidsgaranties

Boer Staphorst heeft zich aangesloten bij de succesformule Baderie. Met de zekerheidsgaranties van Baderie weet u altijd precies waar u aan toe bent. Met zoveel zekerheid kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw droombadkamer.

Baderie_logo CMYK

De zekerheidsgaranties van Baderie

Duidelijk over kosten

De badkamers van Baderie zijn helder geprijsd, mét of zonder installatie. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. In de showroom, folder en op uw offerte en factuur is Baderie altijd helder over kosten.

Eén contactpersoon

In het voortraject heeft u contact met één adviseur en tijdens de realisatie met één installateur. Samen leveren ze de badkamer aan u op. Doordat we alle expertise in huis hebben, heeft u altijd te maken met onze eigen mensen.

Baderie garantie

Uw badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie geeft Baderie u ook 5 jaar volledig fabrieksgarantie op alle bewegende onderdelen in uw badkamer.

Bij Boer Staphorst hanteren we de zekerheidsgaranties van Baderie. Dankzij deze garanties weet u altijd precies waar u aan toe bent. Lees hier meer over de werkwijze van Boer Badkamers >

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten voor meer informatie:

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Let op: we hebben alleen op donderdag koopavond.
  • * verplichte velden