Wellness Experience Center

Altijd al willen weten wat het gevoel is van het bruisende water, de schoonheid van het vloeiende design, de verkwikkende geuren van de stoomdouche en de masserende kracht van de nieuwste douchekop? Dat kan in het Wellness Experience Center van Cleopatra!

WEC_LR (1)

Hoe werkt het?
In het Wellness Experience Center van Cleopatra kunt u zelf wellnessproducten voor in de badkamer uitproberen. Zo bent u 100% zeker van uw aankoop. En het mooie is: u heeft het Wellness Experience Center een uur lang voor uzelf! Want pas als u de echte wellness beleving heeft ervaren, weet u hoe graag u deze in uw badkamer wilt hebben. Het motto van Cleopatra luidt: ‘to believe it’.

Ervaringen
Voor het uitzoeken van de nieuwe badkamer  heeft de familie Van Lierop een dagje doorgebracht in het Wellness Experience Center van Cleopatra. Ze konden hier gebruikmaken van de verschillende baden, douches en stoomcabines. De familie kijkt hier met veel plezier op terug: ‘We konden alles uitproberen, ideaal! We hadden al veel voor onze badkamer uitgezocht, gelezen en overlegd, maar nu wisten we past echt goed waar we ‘ja’ tegen gingen zeggen.  

Bekijk de hele ervaring van de familie van Lierop met Boer Badkamers >

WEC_LR (24)

Wilt u graag het Wellness Experience Center van Cleopatra bezoeken?
Dat kan! Als u het Wellness Experience Center van Cleopatra wilt bezoeken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

Bekijk het Wellness Experience Center van Cleopatra >

Heeft u na het bezoek aan het Wellness Experience Center een keuze kunnen maken tussen alle mogelijkheden? Dan helpen we u graag verder bij het samenstellen van uw droombadkamer in onze showroom.

Maak een afspraak bij één van onze badkameradviseurs >

Badkamertrends

We kunnen maar niet genoeg krijgen van de industriële en stoere inrichting. Vaak…

Het gevoel van luxe wanneer je jezelf trakteert op een hotelovernachting. Even wegzakken…

Iedereen heeft weleens een momentje voor zichzelf nodig. Met de overvolle agenda’s van…

Bekijk meer badkamerblogs >