Duravit

Het merk Duravit produceert wastafels, baden, douches en toiletten. Duravit is ervan overtuigd dat een mooi design nooit ten koste hoeft te gaan van de functionaliteit van een product. Het merk ontwerpt maakt speciaal ontworpen producten voor alle smaken, waardoor wordt voldaan aan ieders behoeften en eisen. Richt uw badkamer praktisch en mooi in met de badkamerproducten van Duravit!

Praktisch, mooi én duurzaam

Duravit produceert mooie en praktische badkamers. Een belangrijk aspect, dat centraal staat tijdens de productie van de Duravit badkamers, is duurzaamheid. De ingrediënten voor een mooie, verantwoorde badkamer zijn het gebruik van duurzame materialen, moderne expertise en een vooruitziende blik, die weet welke aspecten belangrijk zullen zijn in de toekomst. Duravit voert uitgebreide kwaliteitscontroles uit en in combinatie met de milieuvriendelijke productietechnieken, die ze toepassen, maakt dat een Duravit badkamer verantwoord en duurzaam is. Dit betekent dat een badkamer van het merk veel voordelen met zich meebrengt: de badkamer is praktisch, mooi én duurzaam.

Duravit toiletten

Duravit produceert onder andere toiletten. De toiletten hebben een minimalistisch design en hebben een hoog zitcomfort. Ze verkopen verschillende soorten toiletten, bidetten, urinoirs en toiletaccessoires. Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en dus gemaakt van duurzaam materiaal.

wc duravit

Duravit wastafels

Het badkamermerk beschikt in haar assortiment over veel wastafels in veel verschillende stijlen, vormen en soorten. Deze wastafel kunt u helemaal eigen maken met verschillende opties. Zo kunt u zelf kiezen welke wasbak en kraan u op de wastafel wilt hebben. Ook kunt u kiezen op welke wijze u de wastafel ingedeeld wil hebben, bijvoorbeeld in verschillende vakken. Andere opties zijn het kiezen voor een spiegel, wandplank of wandkastjes. Op deze manier kunt u alles indelen zoals u dat zelf wilt!

duravit wastafel duravit

Douchen met Duravit

Net als de wasbak, kunt u ook uw douche volledig samenstellen naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen voor verschillende douchebakken, doucheschermen, warmteregelaars en douchekoppen. Stel uw eigen douche gemakkelijk samen door te kiezen voor een douche van het merk Duravit!

Baden met Duravit

Duravit biedt verschillende baden aan in een minimalistische, maar luxe stijl. Een lekker plekje om na een lange dag heerlijk te ontspannen. Ook bij baden hebt u keuze uit verschillende opties, waardoor u uw bad perfect kunt aanpassen op uw wensen en eisen!

Duravit Duravit bad

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Bathroom Planner van Duravit kunt u heel makkelijk uw eigen droombadkamer ontwerpen en volledig aanpassen op uw wensen!

Ontwerp hier uw droombadkamer >

Kom eens langs op onze badkamerafdeling om alle mogelijkheden te bekijken! Onze badkamerspecialisten helpen u graag!