Hotbath

Een badkamer is niet compleet zonder kranen. Een Nederlandse onderneming bestaande uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kranen: Hotbath. Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde en al 150 jaar kranen producerende FM Mattsson Mora.

Voldoen aan de vraag van de markt

Hotbath heeft als doelstelling om een kwalitatief hoogwaardig product te ontwikkelen, toegespitst op de vraag van de markt. De vaste thema’s bij de productie van de kranen zijn: geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en milieuvriendelijkheid.

Hotbath

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie volledig plaats in Italië, dit wordt gewoon omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste fabrikanten. Alle Hotbath kranen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij zaken in Nederland en België, waaronder dus bij Boer Staphorst.

Kranen met een trendy uitstraling

Onder andere de kleur goud zie je steeds vaker in interieurs terugkomen, waaronder ook in de badkamer. Neem hiervoor de Cobber serie van Hotbath, kranen met een natuurlijke en trendy uitstraling in maar liefst 3 kleuren. Deze kranen zijn voorzien van een PVD-coating, hierdoor krijgen de kranen een nog mooiere glans. Ook zijn de kranen dan beter bestand tegen schoonmaakmiddelen en zullen ze niet oxideren.

Hotbath Hotbath

Kijkt u bijvoorbeeld naar de serie Bro van Hotbath, dan ziet u een strak en tijdloos design. Dit past vrijwel in elke badkamer en is een fijne thermostatische douchekraan. Doordat de kraan is voorzien van een unieke greep, kunt de kraan heel gemakkelijk en comfortabel bedienen. De vierkante en robuuste inbouwplaat geeft de kraan een unieke uitstraling. Het materiaal is goed bestand tegen krassen en straalt luxe uit. Doordat het een thermostaatkraan is, blijft de door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk.

Hotbath Hotbath

Interesse in de kranen van Hotbath? Kom dan eens langs in onze winkel om te kijken naar de mogelijkheden. Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste kranen. U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken met één van onze badkameradviseurs.

Plan hier uw afspraak met een badkameradviseur >

Hotbath