LoooX

Bent u op zoek naar een innovatief badkamermerk dat geen genoegen neemt met minder? Bekijk dan zeker eens het prachtige assortiment van LoooX. Het is een badkamermerk van Nederlandse oorsprong. U vindt hier alles voor uw sanitaire ruimte. Voor onder andere badkamermeubelen, stijlvolle badkamerspiegels en badkameraccessoires bent u bij LoooX aan het juiste adres.

Looox - wooden_base_block_11

Waar staan ze voor?

Het badkamermerk LoooX is een innovatief merk dat zeker geen genoegen neemt met minder. Bij dit merk draait alles om klasse en stijl. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in het ruime assortiment. Hierbij worden alleen de beste materialen en ontwerpen gebruikt. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u altijd gegarandeerd bent van langdurig gebruik. Ook staat bij LoooX vakmanschap hoog in het vaandel, de producten worden vervaardigd met de grootste precisie door alleen de echte experts waardoor u uw eigen droombadkamer creëert.

Bekijk onze badkamermerken >

LoooX LoooX

De collectie van LoooX

De badkamercollectie van LoooX bestaat uit een breed aanbod. Van massief houten badkamerkasten tot prachtige verlichte spiegels. Alle producten zijn goed met elkaar te combineren, zodat je iedere sanitaire ruimte in uw woning stijlvol inricht met dit merk. Met de producten van LoooX zorgt u voor de perfecte finishing touch voor uw badkamer of toiletruimte. In de collectie vindt u ook voldoende opbergmogelijkheden, zodat uw badkamer ook netjes opgeruimd blijft. De verschillende systemen voor de toiletborstel, wc-rolhouders en de prullenbak zorgen voor een nette afwerking. Met al deze producten creëert u uw droombadkamer!

Looox - wood_showroom_brave_02

LoooX badkamers

Dagelijks maken de meubelmakers de mooiste LoooX-producten. Bijvoorbeeld de collectie van Wood bestaat uit een reeks prachtige badkamermeubelen gemaakt uit massief eikenhout. Kiest u voor producten uit deze serie, dan krijgt uw badkamer een stoer en luxe karakter. Het is ook mogelijk om het meubel op maat te laten maken in elke gewenste afmeting, aantal lades en de kleur hout. Geef uw badkamer ook die luxe uitstraling door de badkamerspiegels. Deze zijn veelal voorzien van heldere ledverlichting en spiegelverwarming zodat de spiegel niet beslagen is wanneer u uit de douche komt.

LoooX

Voor veel mensen geldt opgeruimd staat netjes. LoooX heeft verschillende, innovatieve toiletoplossingen. Er zijn verschillende systemen voor de toiletborstel, toiletrollen en prullenbak. Wist u bijvoorbeeld dat u met de inbouw reserverolhouder tot wel 6 toiletrollen in de wand kunt opbergen? Hoe handig is dat!

Looox - cl1_02 Looox - CL11-sfeer_1

Kom langs in onze winkel en ontdek het assortiment van LoooX! Onze badkamerspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! 

Bekijk onze openingstijden >

Looox - colour_shelf_box_black_sfeer LoooX