Sphinx

Iedereen is anders en heeft een eigen stijl. Daarom biedt Sphinx een ruime keus uit verschillende badkamerconcepten, waarbinnen ieder element op elkaar is afgestemd. Van zeer basic badkamers tot badkamer met een sterk design: Sphinx heeft het allemaal.

sphinx logo

Sphinx staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een stijlvolle vormgeving.

Weten welke stijl bij u past?
Met de badkamer composer stelt Sphinx gemakkelijk en snel een suggestie van uw badkamerconcept samen naar eigen voorkeur. Zo kunt u goed voorbereid een bezoekje brengen aan onze showroom.

Stel uw badkamerconcept samen >

Series
Bij Sphinx kunt u de keuze maken tussen verschillende badkamerseries met ieder zijn eigen kenmerken en stijl. Kies bijvoorbeeld voor de Sphinx 345: een compleet een veelzijdig badkamerconcept. Qua design en stijl speelt het badkamerconcept in op de urbane woonsfeer. Dit maakt elke badkamer uit de serie uniek. De combinatie van keramiek met bijpassende badmeubels verkrijgbaar in verschillende kleuren bieden eindeloos veel combinatiemogelijkheden.

Ontdek onze Sphinx badkamers >

Innovaties
Sphinx ontwikkeld producten die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Sphinx hecht hierbij waarde aan kostenbesparing op het gebied van water-, energieverbruik en schoonmaak. Neem bijvoorbeeld de nieuwe technologie van de Sphinx Rimfree. Dit toilet heeft geen spoelrand en is daardoor extra hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Meer weten over de Sphinx Rimfree?

Lees meer over de Sphinx Rimfree >

Bekijk de onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie van de badkamerseries van Sphinx of kom langs in onze showroom en ervaar het zelf!

Inspiratie blogs

Een trend waarbij zoveel mogelijk slimme technologie wordt gebruikt om van je kleinste…

Rediscover heeft evenveel schakelingen als het Noorderlicht. Deze trend vind inspiratie in alles…

Het combineren van industriële materialen als staal en beton met keramisch hout en…

Bekijk meer badkamerblogs >