Sunshower Combi

Genieten van zonlicht én infrarood, in je eigen badkamer. Dat kan met de Combi van Sunshower. Met de combi kun je zelfs in de winter rond lopen met een mooie egale zomers bruin tint. En dat allemaal, gewoon onder de douche!

Ga naar alle modellen >

Design

De Sunshower Combi White is een opbouwapparaat voor in de hoek van de douche. Door middel van muurbevestigingen wordt deze als een zwevend model geplaatst. Op de Combi zet maar één aan/uitknop en een touchscreen. Het model is 145 centimeter hoog, 30 centimeter breed en 20 centimeter diep. Het apparaat is dubbel geïsoleerd, afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.

 Sunshower black combi

Gebruik

De Combi is voorzien van vier infraroodlampen van elk 500W en van drie UV-lampen. De Sunshower Combi is efficiënter en gezonder in gebruik dan de traditionele zonnehemel. Hij neemt geen extra ruimte in beslag, bespaart een hoop tijd en is dankzij de touchscreen eenvoudig te bedienen. Tijdens het douchen kun je kiezen voor zonnen of infraroodwarmte. Hiervan kun jezelf de sessieduur bepalen. De ingebouwde timer zorgt ervoor dat de sessie maximaal 10 minuten duurt, zodat je lichaam de een gezonde dosis vitamine D kan aanmaken. Na de sessie koelt de Combi geleidelijk af, in vier minuten. Zo brand je je niet tijdens het afdrogen aan de warme glasplaat.

Voordelen

Met de Sunshower Combi wordt de productie van vitamine D in de huid bevordert. Tevens wordt de huid op een gedoseerde en milde wijze gebruind, waardoor je door regelmatig de Sunshower te gebruiken een mooie egale bruine teint ziet ontstaan. Het zonlicht is gezonder en ook minder stressvol voor je huid. Regelmatig kort gebruik maken van Sunshower leidt er toe dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Handige feitjes

  • De Sunshower Combi heeft een maximaal vermogen van 1995 watt
  • Vermogen UV lampen 3 stuks x 400 watt | Vermogen Infrarood lampen 4 stuks x 500 watt
  • De Sunshower Combi is alleen geschikt als zwevend model, afmeting 300 x 1450 x 200 mm
  • Bescherming lampen met gehard glas en glasbreuksensor
  • Kleur: zwart en wit
  • Aansluitwaarde: 230 V / 50 Hz
  • Gewicht 20 kg

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden