Sunshower Deluxe

De meest luxe serie van Sunshower, de Sunshower Deluxe. Een serie waarin wellness met luxe wordt gecombineerd. En dat in eigen badkamer! Geniet op stijlvolle wijze van zonlicht en infraroodwarmte. De Sunshower is zowel verkrijgbaar in White als Black. Een apparaat met dé uitstraling voor een luxe badkamer.

Ga naar alle modellen >

Design

De Sunshower Deluxe wordt volledig weggewerkt in de wand, waardoor het niet in de weg zit tijdens het douchen en er geen ruimte weggenomen wordt. Het product beschikt over één aanzet-/uitzetknop en een touchscreen. Dit model is maar liefst 187 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 17 centimeter diep. Door grootte kan je volledige lichaam verwarmt worden. Het apparaat is dubbel geïsoleerd, afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit of zwart kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.

 

Gebruik

De Deluxe beschikt over vijf kortgolvige infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen. De lage en verantwoordelijke dosis UV-licht zorgt voor een gezonde dosis vitamine D, maar brengt ook een heerlijk stukje ontspanning met zich mee. De Sunshower Deluxe zet je aan door te drukken op de knop en is gemakkelijk te bedienen via het touchscreen. De Deluxe is dus makkelijk in gebruik en je bepaalt zelf de sessieduur, deze mag maximaal 10 minuten duren. Via het touchscreen kun je de sessie ook weer beëindigen. Hierna start een geleidelijk afkoeling, wat zo ongeveer vier minuten duurt. Zo hoef je niet bang te zijn dat jij je brand aan de warme glasplaat. Wel zo veilig bij douchen of afdrogen.

 

Voordelen

Met de Sunshower Deluxe wordt de productie van vitamine D in de huid bevordert. Tevens wordt de huid op een gedoseerde en milde wijze gebruind, waardoor je door regelmatig de Sunshower te gebruiken een mooie egale bruine teint ziet ontstaan. Het zonlicht is gezonder en ook minder stressvol voor je huid. Regelmatig kort gebruik maken van Sunshower leidt er toe dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Handige feitjes

  • De Sunshower DeLuxe White heeft een maximaal vermogen 2600 Watt.
  • De Sunshower is alleen geschikt voor inbouw in een wand, afmeting 320 x 1870 x 160 mm.
  • Vermogen UV lampen 4 stuks x 400 Watt | Vermogen IR lampen 5 stuks x 500 watt.
  • Bescherming lampen met gehard glas en glasbreuksensor.
  • Aansluitwaarde 230V / 50 Hz, gewicht 35 kg.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden