Sunshower Pure XL

De Sunshower Pure XL is de extra grote infrarood Sunshower in de serie. Met deze Sunshower ontspan je je spieren, stimuleer je je bloedsomloop en verlicht je de pijn. Ideaal voor iedereen die veel sport, vaak last heeft van stijve spieren/gewrichten of gewoon lekker wil ontspannen. Fijn voor iedereen met rug-, nek- en reumatische klachten.

Ga naar alle modellen >

Design

De Sunshower Pure XL is een inbouwoplossing, dus mooi te integreren in de wand. Tijdens het douchen zit het dus niet in de weg en wordt er geen ruimte weggenomen. De Sunshower Pure XL is groot genoeg om je hele lichaam van warmte te voorzien. De slanke aluminium behuizing bevat twee infraroodlampen van elk 750 W en is opengewerkt met een gezandstraalde glasplaat. Het model is 124 cm hoog, 20 cm breed en 10 cm diep.

SUNSHOWER PURE XL BLACK INFRAROOD

Gebruik

Zoals duidelijk werd, beschikt de Sunshower Pure XL over twee kortegolf infraroodlampen van ieder 750 W. De oppervlakte is daardoor groot genoeg om het hele lichaam te voorzien van warmte. Heerlijk voor mensen die last hebben van rug, nek of knieën. Met één druk op de knop schakel je de Sunshower in en deze is ook makkelijk te bedienen via het touchscreen. Bij de Pure XL bepaal je zelf de sessieduur tot een maximum van 10 minuten. Wanneer het je te warm wordt, kun je een sessie ook eenvoudig eerder eindigen. Als de sessie is beëindigd, start er een geleidelijke afkoeling van vier minuten.

Sunshower Pure XL Sunshower Pure XL

Voordelen

Door de twee infraroodlampen kan het hele lichaam profiteren van de fantastische voordelen van infraroodlicht. Het licht zorgt voor ontspanning, stimuleert de bloedsomloop en verlicht je spier- en gewrichtspijn. En dat alles met slechts één druk op de knop terwijl je aan het douchen bent. Je voelt je herboren na iedere douchebeurt! Daarnaast wordt de huid tijdens het douchen ook gebruind waardoor je een licht gebruinde teint krijgt.

Je kunt de Sunshower ook heel gemakkelijk schoonmaken. Doordat de voorkant bestaat uit een geharde glasplaat, kun je dit glas net als ieder ander glas in de badkamer schoonmaken.

Sunshower Pure XL 

Handige feitjes

 • Maximaal vermogen is 1950 Watt
 • Inbouwoplossing, afmeting 124 x 20 x 10 cm
 • Twee infraroodlampen van elk 750 Watt, vermogen IR lampen 2 x 1000 Watt
 • Bescherming lampen met gehard glas en glasbreuksensor
 • Kleur: zwart en wit
 • Touch screen bediening
 • Levensduur lampen = 1200 uur
 • Aansluitwaarde: 230 volt / 50 Hz
 • 2 jaar fabrieksgarantie m.u.v. de lamp

Sunshower

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul uw gegevens in en bevestig de afspraak.

 • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
 • * verplichte velden