Xenz

Al ruim 40 jaar ervaring en een echt oer-Hollands bedrijf. Xenz is ooit begonnen als badenbouwer, maar inmiddels uitgegroeid tot een erkende fabrikant en groothandel. Hierbij wordt altijd gewerkt vanuit één principe: topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, wordt er gebruik gemaakt van een eigen productiebedrijf en niks uitbesteed aan derden.

Xenz baden & douches

De baden en douches van Xenz staan voor ultieme kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Of je nu op zoek bent naar een ligbad of vrijstaand bad? Bij Xenz vind je het in het assortiment. Doordat er jarenlange ervaring is, kunt u absoluut topkwaliteit en service verwachten. Ook kunnen de baden zelf samengesteld worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een bad in kleur met een bubbelbad systeem en een matte badoverloop.

Xenz

Daarnaast zijn de douchebakken van Xenz ook in diverse maten en vormen leverbaar. Net zoals de baden kunnen de douchebakken ook in verschillende kleuren geleverd worden. Naast een douchebak in kleur kunt u ook kiezen voor een glimmende of matte afvoergoot.

Een ruimtebesparend bad

Heeft u niet zoveel ruimte in de badkamer, maar wilt u toch genieten van de voordelen van een bad? Xenz biedt ook diverse ruimtebesparende baden. Hiermee behoudt u het ligcomfort, maar meer loopruimte over in de badkamer. Dat is toch ideaal? Zo kunt u alsnog heerlijk bijkomen in een bad.

Xenz Xenz- Bad - Moniek-XS-in-ebony-met-handdoek

Voor wat betreft het douchen, is douchen op een douchevloer hygiënischer en veiliger dan douchen op een tegelvloer. Hiermee heeft u namelijk geen last van bacteriën die tussen de voegen gaan zitten en met een goede antislip vermindert u ook nog eens de kans op uitglijden. De douches van Xenz worden geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Vooral de vlakke douchebakken zijn erg populair, waarmee u een lage instap creëert. De douchebakken en -vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen waarbij u kunt kiezen voor het juiste gemak.

Xenz

Xenz kranen

Het meest gebruikt voorwerp in de badkamer is de kraan. Een kraan is ook nog eens een belangrijke bepaler voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer. Xenz beschikt over een ruim assortiment kranen, volledig afgestemd op de rest van de collectie zodat alles bij elkaar past. De kranen kenmerken zich door strakke lijnen met een tijdloos design. Een belangrijk deel beschikt over een cold-start functie, dit houdt in dat de kraan begint met koud water in plaats van gemengd lauw water. De kranen zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Xenz 

De Upfall Shower

Xenz beschikt over de nieuwste innovatie op het gebied van wellness en duurzaamheid. Dankzij een recyclingsysteem is de Upfall Shower ongeveer 80% zuiniger dan een vergelijkbare regendouche zonder in te leveren op comfort. Gedurende het douchen zorgt het systeem ervoor dat het gebruikte water wordt opgevangen. Dit water wordt vervolgens gefilterd en gereinigd, verwarmd en weer rondgepompt. Hierdoor verbruikt de douche slechts 1,2 liter warm water per minuut wat beter is voor het milieu!

Feel Good Shower

De Feel Good Shower van Xens is voor een verbeterd immuunsysteem en ontspannen spieren. Deze is ontworpen om thuis in uw douche te plaatsen. Deze is strak en rustig vorm gegeven en zorgt ervoor dat u uw dagelijkse vitamine D kunt opdoen.
De Full Spectrum Infrarood lampen hebben een therapeutische werking waardoor het immuunsysteem verbeterd en de spieren ontspannen. De Lage druk UV lampen zorgen voor extra vitamine D en een gezonde tint. Gezond van binnen en van buiten!

Xenz - Feel Good Shower Xenz - Feel Good Shower - Upfall - UV-en-infrarood-inbouw-6mm-glas-wit-sw204854 Xenz - Feel Good Shower - Upfall - UV en Infrarood Inbouw-6mm-glas-zwart-sw205553

Wilt u ook het assortiment ontdekken van Xenz? Kom dan langs in onze winkel en ervaar het badkamerplezier met Xenz! Bekijk hieronder onze openingstijden!

Onze openingstijden >