Badkamer Baderie Vintage Line 2

De badkamer Baderie Vintage Line 2 van Sphinx laat zien wat er allemaal mogelijk is met een beetje lef en originele ideeën. De zuidelijke invloeden in hammam stijl geven deze badkamer een ontspannen en rustgevende uitstraling. De Portugese patchworkvloer is de eyecatcher in deze badkamer!

Badkamer Baderie Vintage Line 2

Tegels in de badkamer zijn sfeerbepalend: de vorm en de kleur bepalen de look van uw badkamer. Bent u avontuurlijk aangelegd dan is deze unieke badkamer met Portugese patchworkvloer een goede keuze. De wandtegels in taupe kleur maken het plaatje helemaal compleet!

Het vrijstaande bad is trendy en stoer tegelijk. In de doucheruimte komen de allernieuwste producten van Grohe en Sealskin terug voor een heerlijke douchebeleving. Het badkamermeubel heeft dezelfde elegante vormgeving als het toilet. Alle elementen zijn compleet op elkaar afgestemd voor eenheid in stijl!

Zelfde badkamer, andere tegels

De Vintage Line badkamer van Baderie is in twee delen samengesteld om te laten zien wat verschillende tegels met een badkamer doen. Het is dezelfde badkamer, maar door het gebruik van verschillende tegels ontstaat er een geheel andere look!

Bekijk de andere Vintage Line badkamer >

Meer weten over de badkamer Baderie Vintage Line 2?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden