Badkamer Baderie Vintage Line

De badkamer Baderie Vintage Line van Sphinx heeft een stoere maar ook frisse uitstraling. De badkamer heeft een duidelijke knipoog naar retro en zuidelijke invloeden in hammam stijl, maar toch een geheel eigen karakter. Deze badkamer past helemaal bij een moderne woonstijl!

Badkamer Baderie Vintage Line

De badkamer Baderie Vintage Line laat zien wat er allemaal mogelijk is met originele ideeën en een beetje lef. De felle blauwe kleur in combinatie met zachte tinten geven een rustgevend en ontspannend gevoel. Ook laat deze kleurencombinatie de badkamer groter lijken. De witte hout-look vloer maakt het plaatje compleet!

Het stoere, vrijstaande bad van is een echte eyecatcher in deze badkamer. In de doucheruimte komen de allernieuwste producten van Grohe en Sealskin terug voor een heerlijke douchebeleving. Het badkamermeubel van deze badkamer is licht en elegant, met afgeronde vormen. Alle elementen sluiten mooi op elkaar aan!

Zelfde badkamer, andere tegels

De Vintage Line badkamer van Baderie is in twee delen samengesteld om te laten zien wat verschillende elementen met een badkamer doen. Het is dezelfde badkamer, maar door het gebruik van verschillende tegels ontstaat er een geheel andere look!

Bekijk de andere Vintage Line badkamer >

Meer weten over de badkamer Baderie Vintage Line?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden