Badkamer Memento 2.0

De exclusieve opzetwastafels van het nieuwe keramiek TitanCeram, de precieze contouren en dunne wanden maken deze badkamer Memento 2.0 van Villeroy & Boch zeer populair. Ook de betonlook in deze badkamer speelt volledig in op de huidige badkamertrends. Met deze moderne badkamer is het altijd genieten!

Badkamer Memento 2.0

De wastafels van het nieuwe keramiek TitamCeram van Villeroy & Boch zijn rechtlijnig, helder en subtiel. De minimalistische vorm is te danken aan het materiaal TitanCeram, waarmee unieke en nauwkeurige wanddiktes kunnen worden gemaakt. De badkamer Memento 2.0 is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren met een zeer onderhoudsvriendelijk oppervlak. De wastafels zijn verkrijgbaar in de keramiekkleuren: Wit Alpin, Starwhite, Edelweiss en Glossy Black.

Betonlook badkamer

Met name in de Concrete uitvoering is de badkamer Memento 2.0 erg populair. Deze hoogwaardige betonlook geeft de wastafel een uitgesproken ‘Urban’ look en onderstreept de subtiele vorm.

Meer weten over badkamer Memento 2.0?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden