Badkamer O.novo

De badkamer O.novo van Villeroy & Boch ontplooit de volledige creativiteit in de badkamer. Deze badkamerserie biedt het complete plaatje van het moderne badkamerdesign. Het aanbod loopt van wastafels met fraaie vormen tot klassieke douchebakken en toiletten. Stel uw ideale badkamer samen!

Badkamer O.novo

De O.novo douchebakken en baden van Villeroy & Boch hebben een tijdloos design met als extra optie een hoogwaardig antislipoppervlak. De O.novo keramiek heeft een gesloten oppervlak, wat zeer onderhoudsvriendelijk is en aan de hoogste hygiënische eisen voldoet. Ook de acrylvlakken zijn eenvoudig en snel te reinigen met behoud van hun mooie glans. Zo kunt u van wellness en ontspanning genieten in uw eigen badkamer: stijlvol, natuurlijk en ongecompliceerd.

Vrijheid bij de inrichting

De badkamer O.novo biedt veel vrijheid en creativiteit bij de inrichting van uw badkamer. De verschillende producten kunnen onderling worden gecombineerd, precies in overeenstemming met uw stijl. Alle badkamermeubelen zijn opvallend door hun helderheid en ingetogen elegantie. Deze collectie past in elke badkamer!

Meer weten over badkamer O.novo?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden