JEE-O baden

De JEE-O badkamers zijn strak en onderscheidend door het gebruik van opvallende kranen, baden en wastafels. De ontwerper van JEE-O heeft veel aandacht geschonken aan de organische vormgeving van het bijzondere design. Alle baden van JEE-O hebben een krachtige en industriële uitstraling.

JEE-O baden

De JEE-O baden onderscheiden zich door het minimalistische design en organische vormen. Dit past precies bij de badkamertrend van nu, waar helder pure vormen centraal staan. JEE-O laat u genieten van een prachtig design en optimaal comfort.

Tip: combineer de JEE-O baden met de JEE-O wastafels en JEE-O douches

Materiaal

De modellen zijn in hun unieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en resin genaamd DADOquarts. Dit materiaal kenmerkt zich als lichtgewicht, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur. Alle baden zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. De JEE-O by DADO lijn is uitgevoerd in wit en kleurvast.

Meer weten over de JEE-O baden?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden