Badkamer Baderie Elegance Line

Voorheen zag je het alleen in dure hotels, marmer. Een look die nog altijd een gevoel van luxe met zich mee brengt. Tegenwoordig is het niet alleen meer voor in dure hotels maar ook bereikbaar voor in huis, echt marmer of tegels met een marmerlook. Perfect voor een stijlvolle badkamer.

Romantische badkamer

De Elegance Line badkamer staat bekend om de stijlvolle en romantische uitstraling. Een gevoel van luxe omarmt u wanneer u deze badkamer binnenstapt. De donker gekleurde accenten zorgen naast de romantische sfeer ook voor een modern en industrieel accent.

De luxe van marmer

Voer het marmer in de hele badkamer door of werk met een paar marmeraccenten. Door het klassieke marmer te combineren met donker gekleurde kranen, een donkere radiator en andere stoere accessoires wordt de badkamer geheel eigentijds. Met de 3D marmerlook tegel geeft u de badkamer ook een moderne twist. De matte look van de wastafel en onderkast zorgen voor een subtiele aansluiting op de matte marmerlook tegels. Door een functionele T-indeling in combinatie met de douche, is het toilet is uit het zicht geplaatst. Stijl de Elegance Line badkamer af met goudkleurige accenten en u waant zich in een 5-sterren hotel.

Meer weten over Baderie Elegance Line?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist!

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden