Badkamer Baderie Everyone

Creëer rust in de badkamer met het gebruik van natuurlijk materialen als steen, hout en klei. Dit geeft de badkamer een luxe wellness uitstraling. Om die redenen is een badkamer in betonlook op dit moment erg populair. Ga voor een wellness en luxe met de badkamer Baderie Everyone.

Betonlook sanitair

Betonlook oogt neutraal, robuust en geeft de badkamer een stoer tintje. Deze badkamer Baderie Everyone laat zien dat beton een ruimte niet kil en ongezellig maakt. Het gebruik van kleurrijke badkameraccessoires creëert een moderne en ontspannen sfeer.

Praktisch badkamermeubel

De wastafel van kunstmarmer is ingebouwd in het badkamermeubel en heeft een onzichtbare overloop en afvoer. Naast de wastafel heeft u nog veel aflegruimte, wat ook een mogelijkheid biedt voor een dubbele wastafel. De wastafelonderkast is voorzien van een ruime opberglade. De greep heeft geïntegreerde LED-verlichting voor gebruiksgemak in het donker, net als de spiegel.

Het Villeroy & Boch toilet heeft geen spoelrand en is hierdoor makkelijk te reinigen. Het deksel is voorzien van softclosing en quickrelease.

Meer weten over de badkamer Baderie Everyone?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkamerspecialist!

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden