Dakbedekking

Wanneer u bezig bent met klus voor een ander, of een doe-het-zelf klus wilt u graag de juiste dakbedekking hebben. Op onze bouwmaterialen afdeling hebben we verschillende soorten dakbedekking. Op deze pagina worden kort de meest voorkomende uitgelicht.

Voor vragen, opmerkingen of advies kunt u altijd terecht bij onze bouwmaterialen experts. Zij kunnen u alles vertellen over de juiste dakbedekking, de bijbehorende materialen en de waterafvoer. 

EPDM
EPDM is een synthetisch rubber dat veel wordt gebruikt als dakbedekking. Dit materiaal is van kunststof gemaakt, is UV-bestendig en kan tegen grote temperatuurverschillen. Door deze producteigenschappen is EPDM geschikte dakbedekking met een zeer lange levensduur. Het gaat gemiddeld tot wel 40 jaar mee. Bij Boer Staphorst kunnen we EPDM op maat voor u snijden. Ook voor de benodigde producten bij het leggen van EPDM, zoals spuitlijm, contactlijn en afdichtingskit, kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met EPDM Easy Cover >

EPDM Easy Cover BPG Boer Staphorst

Golfplaten
Wanneer u bijvoorbeeld een tuinhuis of carport hebt gebouwd, wilt u deze graag eenvoudig en mooi afwerken. Bij Boer Bouwmaterialen hebben we golfplaten in verschillende kleuren van topmerken voor een waterdicht en mooi eindresultaat!

Meer over onze golfplaten >

Golfplaten

Dakpannen
Dakpannen zijn in Nederland erg populair en dat hebben ze te danken aan de vele voordelen. Dakpannen zijn niet duur en hebben een levensduur die kan oplopen tot wel 100 jaar. Bij BPG Boer Staphorst bent u op het juiste adres voor dakpannen.

Bekijk onze mogelijkheden >

dakpannen

Dakleer
Dakleer is een vorm van dakbedekking dat veelal wordt gebruikt voor het plat dak. Het is een goedkope vorm om het dak waterdicht te krijgen. Met dakleer wordt ook de term bitumen bedoeld. Dit zware dakbedekkingsmateriaal dient in het dak worden gebrand.

Meer over ons dakleer >

Dakleer

Wilt u meer informatie over ons dakbedekking? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.